Θύμα κλοπής ο Αργύρης Πανταζάρας: Πήραν την μηχανή του – Οι αναρτήσεις και η έκκληση

θύμα-κλοπής-ο-αργύρης-πανταζάρας-πήρα-1457281

Είναι ένας από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς, τον οποίο και το τηλεοπτικό κοινό παρακολουθεί καθημερινά μέσα από την τηλεοπτική σειρά «Σασμός», όπου κατέχει και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο Αργύρης Πανταζάρας ή αλλιώς Γεράσιμος Χριστογιάννης, όπως είναι και ο χαρακτήρας του στη σειρά, είναι αρκετά ενεργός στα social media και αρκετά συχνά τον βλέπουμε να δημοσιεύει διάφορα στιγμιότυπα, τόσο από την καθημερινότητά του, όσο και από τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην τηλεοπτική σειρά και τα γυρίσματα.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 1 Ιουνίου, ο Αργύρης Πανταζάρας δημοσίευσε μια σειρά από stories στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενημερώνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους ότι ο ίδιος έπεσε θύμα ληστείας, μιας και κάποιος του έκλεψε την μηχανή του, την οποία και χρησιμοποιεί στα γυρίσματα του «Σασμού». Μάλιστα, ενώ στην αρχή έκανε έκκληση στις αστυνομικές αρχές, για να καταφέρουν όσο το δυνατόν περισσότερα, ύστερα θέλησε να κάνει και λίγη πλάκα, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «χάθηκε η παρτενέρ μου».

gossip-tv.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook