Θύμα εκβιασμού έπεσε 55χρονος – Απαίτησαν 85.000 ευρώ για να μην δημοσιεύσουν «ροζ» βίντεο

θύμα-εκβιασμού-έπεσε-55χρονος-απαίτη-535528

Θύμα εκβιασμού με «ροζ» βίντεο έπεσε ένας 55χρονος άνδρας, στην Πάτρα, σύμφωνα με τα όσα είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας. Ο 55χρονος έπεσε θύμα εκβιασμού από μία γυναίκα, που δημοσίευσε μία φωτογραφία του στο διαδίκτυο και απαίτησε μεγάλο χρηματικό ποσό, προκειμένου να μην δημοσιοποιήσει βίντεο από προσωπικές του στιγμές.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 55χρονος αντάλλαξε μηνύματα με την γυναίκα στο facebook και της έστειλε ένα προσωπικό βίντεο. Ένα στιγμιότυπο απ’ αυτό το βίντεο δημοσιεύτηκε σε ιστοσελίδα. Έπειτα από λίγο καιρό, η γυναίκα εμφανίστηκε ξανά, του ανέφερε πως δήθεν του είπε ψέματα και είναι ανήλικη, και απαίτησε να της δώσει 85.000 ευρώ προκειμένου να μην δημοσιεύσει ολόκληρο το βίντεο.

Ο δικηγόρος του θύματος, Δημήτρης Γκαβέρας, μίλησε για την υπόθεση στο Mega αναφέροντας ότι έχει ήδη κατατεθεί μήνυση και έχει οριστεί δικάσιμος για τις αρχές Νοεμβρίου.

«Ο οποιοσδήποτε μπορεί να είναι θύμα σε αυτές τις υποθέσεις. Υπάρχουν και άλλα κυκλώματα που δρουν παράλληλα. Το θύμα σε αυτή την υπόθεση είναι ένας 55χρονος άνδρας. Δημοσιοποιήθηκε υλικό σε γνωστό διαδικτυακό ιστότοπο screenshot από προσωπικό του βίντεο, αλλά δεν αρκέστηκαν σε αυτό και απαιτήθηκε χρηματικό ποσό για να μη δημοσιοποιηθούν προσωπικές στιγμές του 55χρονου», είπε ο δικηγόρος.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook