Θύμα διάρρηξης ο Χανιώτης δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης: «Δίνω γενναιόδωρη αμοιβή σε όποιον μου φέρει την τσάντα»

θύμα-διάρρηξης-ο-χανιώτης-δικηγόρος-γ-1494781

Θύμα διαρρηκτών έπεσε ο δικηγόρος. Την δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο ίδιος ο Γιάννης Μαρακάκης στα social media.

Συγκεκριμένα, ο δικηγόρος, σε ανάρτησή του στο Facebook, αναφέρει πως το βράδυ της Τρίτης (26/7), άγνωστοι άνοιξαν το αυτοκίνητο του, στην Α’ πλαζ Βούλας, από το οποίο και αφαίρεσαν μια τσάντα πλάτης. Σε αυτή, σημειώνει ο δικηγόρος, υπήρχαν προσωπικά του αντικείμενα και χρήματα.

Στη δημοσίευσή του τονίζει μεταξύ άλλων πως δίνει “γενναιόδωρη αμοιβή σε όποιον” του φέρει πίσω την τσάντα, καθώς είχε μεγάλη αξία για εκείνον.

«Εχθές το βράδυ (Τρίτη 26.7)κάποιοι ποντικοί διέρρηξαν το αυτοκίνητο μου και έκλεψαν αυτή την τσάντα έξω από την είσοδο της Ά πλαζ Βούλας. Σε αυτόν τον σάκο πλάτης είχα πολλά προσωπικά αντικείμενα και χρήματα. Η τσάντα όμως έχει μεγάλη αξία για εμένα. Αυτοί που με έκλεψαν έκαναν πολύ σοβαρή ζημιά στο αυτοκίνητο μου. Ας κρατήσουν και τα χρήματα. Ήταν τυχεροί χτες. Δίνω λοιπόν γενναιόδωρη αμοιβή σε όποιον μου φέρει την τσάντα. Και τα διπλάσια σε όποιον μου δείξει τους ποντικούς που το έκαναν…το εννοώ. Αναμένω», έγραψε ο Γιάννης Μαρακάκης, στη λεζάντα της ανάρτησής του, δημοσιεύοντας παράλληλα δυο φωτογραφίες της τσάντας.

Ακολουθεί η ανάρτηση που έκανε ο Γιάννης Μαρακάκης:

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook