Θύμα διαδικτυακής απάτης η Ελένη Χατζίδου; – Χαρακτηρίζει ψευδές το δημοσίευμα

θύμα-διαδικτυακής-απάτης-η-ελένη-χατζ-1505972

Οι διακοπές και η διάψευση της Ελένης στην διαδικτυακή απάτη που αφορά εκείνη και την κόρη της

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι ένα ευτυχισμένο ζευγάρι και εδώ και λίγες ημέρες κάνουν τις διακοπές τους στην Χαλκιδική, λίγο πριν επιστρέψουν στην Αθήνα, για να προετοιμαστούν για το νέο πρωινό του Star, αφού από τον Σεπτέμβριο θα είναι οι νέοι οικοδεσπότες τους. Το πόσο καλά περνούν μας το δείχνει η ίδια η Ελένη σε ένα επικό video τρολάροντας τον σύζυγό της. Εκτός όμως από τις χαρές, η Ελένη βρέθηκε στην δύσκολη θέση να διαψεύσει και ένα δημοσίευμα στο internet που την αφορούσε, ζητώντας από τις επίδοξες νέες μαμάδες να προσέξουν.

Κάντο όπως ο Valentino

Σαν την Χαλκιδική δεν έχει, όπως λέει η Ελένη και το οικογενειακό εξοχικό τους, εδώ και λίγες ημέρες μετατράπηκε σε παιδότοπο και αυτό όπως λέει η ίδια δεν έγινε για να περνά καλά μόνο η κόρη τους Μελίτα στις διακοπές τους. Το χάρηκε και εκείνη και ο σύζυγός της Ετεοκλής.

Το ζευγάρι μας έχει αποδείξει πολλές φορές πως έχει χιούμορ. Είναι και αυτό ένα από τα στοιχεία που τους ενώνουν, εκτός από τον έρωτά τους. Η Ελένη μάλιστα χθες, τρόλαρε δίχως τέλος τον σύζυγό της, όταν αποφάσισε να παίξει τον ρόλο του Dj. Ζει τον ρόλο του στο έπακρο όπως θα δείτε και αυτό το video σίγουρα θα σας θυμίσει τον dj Valentino στα φετινά μουσικά βραβεία του Mad, σε ένα video το οποίο επίσης έγινε viral. Ο Ετεοκλής είναι απολαυστικός.

Η Ελένη Χατζίδου τρολάρει τον Ετεοκλή

Η Ελένη όμως χθες, ένιωσε την ανάγκη να διαψεύσει και ένα κείμενο το οποίο κυκλοφορεί στο internet και την θέλει μετά από προσπάθειες 14 χρόνων για να γίνει μαμά, να υπονοεί πως κατέφυγε σε υποβοηθούμενη αναπαραγωγή για να φέρει στον κόσμο την κόρη της Μελίτα. Η τραγουδίστρια έπεσε και αυτή θύμα, όπως και άλλες γνωστές μας κυρίες σε απάτη του διαδικτύου. Δεν ξέρουμε αν θα κινηθεί νομικά, αλλά προς το παρόν έκανε μία διάψευση, τονίζοντας βέβαια και το πόσο ευαίσθητο είναι αυτό το θέμα για τις γυναίκες που θέλουν να γίνουν μαμάδες. Το τονίζει άλλωστε: «Μεγάλη ευχή στις μαμάδες που προσπαθούν να αποκτήσουν παιδάκι, αλλά όχι με ψευδείς ειδήσεις παιδιά!».

Και όπως γράφει: «Είμαι από τις τυχερές που το Μελιτάκι μου ήρθε εύκολα! Και γιατρός μου είναι ο γυναικολόγος – μαιευτήρας Βασίλης Τσιρώνης στον οποίο χρωστάω πολλά εκτός των άλλων επειδή ανακάλυψε αμέσως ότι έχω θρομβοφιλία. Σας παρακαλώ λοιπόν προσοχή σε αυτά που γράφετε».

queen.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook