Θύμα απατεώνων Κρητικός επιχειρηματίας – Τον έπεισαν να επενδύσει πάνω από 1 εκατομμύριο και τον «έγδυσαν»

θύμα-απατεώνων-κρητικός-επιχειρηματ-1180774

Επιχειρηματίας κάτοικος πόλης της Κρήτης, είναι μεταξύ των θυμάτων σε μία από τις μεγαλύτερες απάτες των τελευταίων χρόνων, για την οποία σχηματίζεται δικογραφία από αστυνομική υπηρεσία της Αττικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας φαίνεται να είναι το άτομο που ίσως έχει χάσει τα περισσότερα χρήματα– υπολογίζεται σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ- ενώ συνολικά το ύψος της απάτης ξεπερνά το ένα εκατομμύριο ευρώ!

Τόσο ο Κρητικός επιχειρηματίας όσα και τα υπόλοιπα θύματα εμπιστεύτηκαν τα χρήματά τους σε επενδυτική εταιρία που βρήκαν στο… διαδίκτυο! Η υπόθεση έχει ως αφετηρία τους προηγούμενους μήνες και τα άτομα που θέλησαν να επενδύσουν, είχαν επικοινωνία με τους υπευθύνους της επενδυτικής εταιρίας «μαϊμού» όλο αυτό το διάστημα, μόνο μέσω μηνυμάτων και ποτέ δεν υπήρξε κάποια συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών.

Μάλιστα, οι απατεώνες που πλέον έχουν εξαφανιστεί και αναζητούνται εκτιμάται ότι είναι άτομα με γνώσεις γύρω από το αντικείμενο και ενδέχεται να μην είναι καν κάτοικοι της Ελλάδας.

Όπως αναφέρουν πηγές που γνωρίζουν το πώς στήθηκε η απάτη «τόσο ο συγκεκριμένος Κρητικός όσο και οι υπόλοιποι που εξαπατήθηκαν έβαζαν μεγάλα χρηματικά ποσά, εισέπρατταν μικρότερα για ένα διάστημα μέχρι και τη στιγμή που ζήτησαν ρευστοποίηση. Από την ημέρα που ζήτησαν τα σύνολο των χρημάτων τους, όπως τους είχαν υποσχεθεί οι επικεφαλής της «επενδυτικής εταιρείας», η επικοινωνία που υπήρχε σταμάτησε και κανείς δεν μπορούσε να βρει τα συγκεκριμένα άτομα όταν τα αναζήτησε».

Από τη μέχρι στιγμής έρευνα φαίνεται να έχει προκύψει ότι όλα τα στοιχεία που προσκόμισαν τα θύματα στις Αρχές είναι ψεύτικα και πλέον έχει ξεκινήσει ένας δρόμου από την ΕΛ.ΑΣ για τον εντοπισμό των απατεώνων.

creta24.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook