Θρήνος στην Κύπρο: Σκοτώθηκαν σε τροχαίο δύο γνωστοί μουσικοί

θρήνος-στην-κύπρο-σκοτώθηκαν-σε-τροχα-1354166

Συγκλονισμένη είναι η κοινή γνώμη στην Κύπρο με τον θάνατο δύο γνωστών μουσικών σε τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Πάφου στο ύψος του Παραμαλιού, κοντά στην αερογέφυρα.

Θύματα του φρικτού τροχαίου ο 24χρονος Πρόδρομος (Μάκης) Θεμιστοκλέους και ο 26χρονος Αβραάμ (Μάκης) Αλεξάνδρου, οι οποίοι πήγαιναν στην Πάφο για να τραγουδήσουν.

Οι γνωστοί στη νεολαία, και όχι μόνο, “Μάκηδες” “έσβησαν” στην άσφαλτο. Σοβαρά τραυματίστηκε και η 28χρονη οδηγός του αυτοκινήτου στο οποίο επέβαιναν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, γύρω στις 20:50, ένα λεωφορείο συγκρούστηκε με το όχημα στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νέοι στο ύψος της κοινότητας Παραμάλι.

Συγκεκριμένα, η 28χρονη οδηγός έχασε τον έλεγχο του οχήματος, με αποτέλεσμα αυτό να προσκρούσει στα κιγκλιδώματα και να ακινητοποιηθεί στη γέφυρα του αυτοκινητόδρομου. Το λεωφορείο που ακολουθούσε προσέκρουσε πάνω στο ακινητοποιημένο όχημα. Είναι τόσο σφοδρή η σύγκρουση που το αυτοκίνητο αναποδογύρισε.

Για τον απεγκλωβισμό των τριών νέων χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ στο νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκαν, διαπιστώθηκε ο θάνατος του 24χρονου και του 26χρονου. Η 28χρονης νοσηλεύεται στο ΓΝ Λεμεσού, με τη ζωή της να μην διατρέχει κίνδυνο.

Ούτε η 28χρονη ούτε ο οδηγός του λεωφορείου είχαν καταναλώσει αλκοόλ, όπως προέκυψε από ελέγχους που διενεργήθηκαν. Στο λεωφορείο επέβαιναν επτά άτομα, τα οποία είναι καλά στην υγεία τους.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook