Θρήνος στην Φωκίδα: Πατέρας δύο παιδιών ο χειριστής της μπουλντόζας που σκοτώθηκε βοηθώντας στη φωτιά

θρήνος-στην-φωκίδα-πατέρας-δύο-παιδιώ-1264841

Θρήνος επικρατεί στην τοπική κοινωνία της Φωκίδας από την απώλεια του 70χρονου χειριστή ο οποίος έπεσε χθες με μπουλντόζα σε γκρεμό κατά την διάρκεια προσπάθειάς του να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που έκαιγε την περιοχή.

Οι δικοί του είναι συντετριμμένοι για τον χαμό του, ενώ όλοι μιλάνε για έναν άνθρωπο που αγαπούσε πολύ τον τόπο του, ο οποίος πάρα το προχωρημένο της ηλικίας του έτρεξε να πάει να βοηθήσει όπως έκανε πάντα στις δύσκολες καταστάσεις. Όπως λέει κάτοικος της περιοχής, σύμφωνα με το LamiaReport.gr, «ήθελε να βοηθήσει. Ήταν άνθρωπος της προσφοράς, Δεν μπορούσε να βλέπει τη φωτιά και να μην τρέξει να βοηθήσει, παρά την ηλικία του….».

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο 70χρονος ήταν ένας καλός οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών που είχε πάει στην Ερατεινή πάει κοντά στο χωριό του την Αμυγδαλιά για να βοηθήσει στις φωτιές. Κανείς δεν ξέρει ακόμα πως έγινε το δυστύχημα και έφυγε η μπουλντόζα στον γκρεμό. Μπορεί να υπήρξε και κάποιο παθολογικό αίτιο με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο ο 70χρονο χειριστής

 

protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook