Θρήνος στη Θεσσαλονίκη: 26χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο – Τον ανέσυρε νεκρό η πυροσβεστική

θρήνος-στη-θεσσαλονίκη-26χρονος-σκοτώθ-1638517

Μία ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στην άσφαλτο στη Θεσσαλονίκη με έναν νέο άνθρωπο να χάνει τη ζωή του.

Μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή του Λαγκαδά, ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε 26χρονος εξετράπη της πορείας του στο 1ο χλμ της επαρχιακής οδού Λαγκαδά – Ρεντίνας, και προσέκρουσε σε τοίχο αυλής.

Στο σημείο κλήθηκαν τέσσερις πυροσβέστες με δύο οχήματα, για τον απεγκλωβισμό του 26χρονου, ο οποίος ανασύρθηκε νεκρός.

O 26χρονος που άφησε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο, τα ξημερώματα της Τρίτης, ήταν από το χωριό Περιβολάκι του δήμου Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Ο Αθανάσιος (Σάκης) Μπουτουράκης ήταν γιος του προέδρου της τοπικής κοινότητας Περιβολακίου και πολύ αγαπητός σε όσους ανθρώπους τον γνώριζαν. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη στην περιοχή του Λαγκαδά, με τη διοίκηση της δημοτικής Αρχής να εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια.

«Δεν υφίσταται μεγαλύτερος πόνος από το να οδηγούν γονείς το παιδί τους στην τελευταία του κατοικία. Στεκόμαστε δίπλα στον πρόεδρο του Περιβολακίου κ. Ζωγράφο Μπουτουράκη και την οικογένειά του στο βαρύ τους πένθος», δήλωσε ο Δήμαρχος Λαγκαδά κ. Ιωάννης Ταχματζίδης.

Η κηδεία του θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16:00 στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου στο Περιβολάκι. Προανάκριση για τις συνθήκες του τροχαίου δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Λητής.

thestival.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook