Θρήνος με τον θάνατο 37χρονου τερματοφύλακα στη Βοιωτία – Αγωνίστηκε, πανηγύρισε και μετά κατέρρευσε

θρήνος-με-τον-θάνατο-37χρονου-τερματοφύ-1701694

Θρήνος επικρατεί στη Βοιωτία και στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο μετά και τον θάνατο του 37χρονου ποδοσφαιριστή και τερματοφύλακα του ΑΣ Χωστίων, Βαγγέλη Μπαρμπέρη, το βράδυ της Κυριακής (28/5).

Το τραγικό είναι ότι το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο 37χρονος πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του μετά από σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στο Δίστομο. Η καρδιά του, όμως λίγο αργότερα, τον «πρόδωσε».

Όπως γράφει ο φίλος του και δημοσιογράφος Γιάννης Καντάς, το απόγευμα της ίδιας μέρας πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του, μετά από καταπληκτική εμφάνιση κόντρα στο Δίστομο, αλλά λίγο αργότερα η καρδιά του δεν άντεξε.

Ο Βαγγέλης ταξίδεψε μέχρι το Κυριάκι για να πάρει την οικογένειά του και επιστρέφοντας στη Λιβαδειά, κοντά στον Ελικώνα (Ζερίκι), έχασε τις ασθήσεις του.

Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Λιβαδειάς, αλλά σύμφωνα με πληροφορίες ήταν άσφυγμος, άπνοος και με πλήρη κατάργηση των αντανακλαστικών του εγκεφαλικού στελέχους.

Οι πρώτες πληροφόριες αναφέρουν ότι ο Βαγγέλης υπέστη έμφραγμα μυοκαρδίου, ωστόσο η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου.

lamiareport.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook