Θρήνος για τον 20χρονο ποδοσφαιριστή που πέθανε στο γήπεδο – Κατέρρευσε στο 15ο λεπτό του αγώνα

θρήνος-για-τον-20χρονο-ποδοσφαιριστή-πο-1609085

Στο 15ο λεπτό της αναμέτρησης Καραϊσκάκη Μαυρομματίου – Δόξα Αμπέλου στην Καρδίτσα το μεσημέρι της Κυριακής, ο άτυχος 20χρονος ποδοσφαιριστής κατέρρευσε ξαφνικά, χάνοντας τις αισθήσεις του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος ποδοσφαιριστής κατά πάσα πιθανότητα έχασε τις αισθήσεις του από ανακοπή.

Αμέσως, προπονητές και συμπαίκτες προσπάθησαν να τον βοηθήσουν, ενώ το ΕΚΑΒ από το Κέντρο Υγείας Μουζακίου έφτασε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο γήπεδο.

Το ασθενοφόρο τον μετέφερε αρχικά στο Κέντρο Υγείας του Μουζακίου και εν συνεχεία στο Νοσοκομείο Καρδίτσας, όπου παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί δεν κατάφεραν να τον κρατήσουν στη ζωή.

Θρηνεί η τοπική κοινωνία

Συγκλονισμένη είναι η τοπική κοινωνία από τον θάνατο του παιδιού, ενώ συγγενείς, φίλοι και συμπαίκτες του νεαρού δεν μπορούν να πιστέψουν τον άδικο και πρόωρο χαμό του 20χρονου.

Όπως δήλωσε στο Mega ο Δημήτρης Γιώτης, πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Μαυρομματίου «Ο Καραϊσκάκης», ο 20χρονος δεν είχε προβλήματα υγείας, ενώ κατήγγειλε ότι δεν υπήρχε φορητός απινιδωτής στο γήπεδο.

«Είναι η χειρότερη μέρα για το χωριό μας. Είναι τραγωδία για τους γονείς του παιδιού και για την περιοχή μας, είναι ένα τραγικό γεγονός. Δυστυχώς, το παιδί κατέληξε μέσα στο γήπεδο που αγαπούσε πάρα πολύ», δήλωσε στο MEGA.

Ο κ. Γιώτης έκανε έκκληση για να ενισχυθούν τα ασθενοφόρα και το ιατρικό προσωπικό, προκειμένου να αποφευχθούν κι άλλες τραγικές απώλειες.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook