Θρίλερ στο Κερατσίνι: 30χρονος βρέθηκε απαγχονισμένος σε καμπίνα φορτηγού πλοίου

θρίλερ-στο-κερατσίνι-30χρονος-βρέθηκε-α-1654332

Απαγχονισμένος στην καμπίνα του σε φορτηγό πλοίο, με σημαία Χονγκ-Κονγκ, στο Κερατσίνι βρέθηκε ένας 30χρονος υπήκοος Φιλιππίνων.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του γραφείου ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά.

Ο 30χρονος παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ και μεταφέρθηκε στο πλησιέστερο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

Η ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ:

Εντοπισμός σορού αλλοδαπού άνδρα εντός Φ/Γ πλοίου στο Κερατσίνι – Ανεύρεση σορού άνδρα αγνώστων λοιπών στοιχείων στη Λέρο – Αλιευτικός έλεγχος στη Χαλκίδα

Ενημερώθηκε, πρωινές ώρες σήμερα, το Γραφείο Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, από το Β’ Λιμενικό Τμήμα Κερατσινίου, για την ύπαρξη απαγχονισμένου άνδρα, εντός της καμπίνας του, σε Φ/Γ πλοίο σημαίας Χονγκ-Κονγκ, το οποίο ελλιμενιζόταν σε σταθμό εμπορευματοκιβωτίων στο Κερατσίνι.

Άμεσα στην περιοχή μετέβησαν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά, όπου διαπίστωσαν ότι πρόκειται για 30χρονο αλλοδαπό καθώς και ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ που διαπίστωσε το θάνατό του.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά που διενεργεί την προανάκριση παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook