Θρίλερ στις Σέρρες: Μωρό 20 μηνών έπαθε εισρόφηση μπροστά στους γονείς του

θρίλερ-στις-σέρρες-μωρό-20-μηνών-έπαθε-ε-1237934

To μωρό βρέθηκε να δίνει μάχη για τη ζωή του. Το αγγελούδι μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας και οι γονείς του άκουσαν από τα χείλη των γιατρών, πως όλα πήγαν καλά…

Νήπιο 20 μηνών διασώθηκε από πνιγμό λόγω εισρόφησης στο Κ.Υ Μαυροθάλασσας Σερρών χθες το απόγευμα (15/6/2021). Η Διευθύντρια Γενικής Οικογενειακής Ιατρικής Αναστασία Βλάχου, με ανάρτησή της ευχαριστεί το λιγοστό αλλά καλά εκπαιδευμένο προσωπικό του Κέντρου Υγείας αλλά και το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και υπερεπείγουσα αποστολή του ασθενοφόρου από τις Σέρρες και την παιδιατρική κλινική του Γ.Ν.Σερρών για την άριστη συνεργασία τους.

«Ως επιστημονικά υπεύθυνη του Κ.Υ. Μαυροθάλασσας νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω δημόσια το λιγοστό μεν, καλά εκπαιδευμένο δε και με άριστες γνώσεις προσωπικό του κέντρου υγείας, που ανταποκρίνεται στις καθημερινές ανάγκες του πληθυσμού, απλές ή πολύ σοβαρές, με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Σήμερα (χθες) χάρη στις υπεράνθρωπες προσπάθειες όλης της ομάδας διασώθηκε νήπιο 20 μηνών από πνιγμονή λόγω εισρόφησης. Φυσικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω και το ΕΚΑΒ για την άμεση ανταπόκριση και υπερεπείγουσα αποστολή του ασθενοφόρου από τις Σέρρες και την παιδιατρική κλινική του Γ.Ν.Σερρών για την άριστη συνεργασία τους. Σας ευχαριστώ όλους.».

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook