Θρίλερ στην Ικαρία: Εξαφανίστηκε 34χρονη αστροφυσικός – Πήγε για τρέξιμο και δεν επέστρεψε ποτέ

θρίλερ-στην-ικαρία-εξαφανίστηκε-34χρον-863609

Τεράστια είναι η κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. στην Ικαρία για τον εντοπισμό 34χρονης Αγγλίδας αστροφυσικού τα ίχνη της οποίας εξαφανίστηκαν το πρωί της Δευτέρας, λίγη ώρα αφού είχε βγει για τρέξιμο.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής, της Αστυνομίας, του Λιμενικού Σώματος, εθελοντές πυροσβέστες, εθελοντές διασώστες, επίλεκτη ομάδα ειδικών αποστολών Ικαρίας της Πολιτικής Προστασίας, αλλά και πολλοί κάτοικοι του νησιού «χτενίζουν» την περιοχή από χθες το απόγευμα όταν και έγινε γνωστό πως η γυναίκα αγνοείται.

Σύμφωνα με το ikariaki.gr έχει κληθεί και έφθασε από την Αθήνα ελικόπτερο της Πυροσβεστικής για να βοηθήσει στην εύρεση της αγνοούμενης.

Την εξαφάνιση της 34χρονης κατήγγειλε ο σύντροφός της, με τον οποίο η γυναίκα έκανε διακοπές στην Ικαρία. Το ζευγάρι έφτασε στο νησί στις 3 Αυγούστου και επρόκειτο να αναχωρήσει χθες, Δευτέρα, για την Κύπρο μέσω Αθήνας, ωστόσο ο 38χρονος έχει να μιλήσει με την Βρετανίδα από χθες το πρωί, οπότε και η νεαρή βγήκε για τρέξιμο στην περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες έως τις 20.30 το βράδυ της Δευτέρας οι διασώστες έψαξαν μέχρι το χωριό Καταφύγι και όλη την ορεινή περιοχή χωρίς όμως αποτέλεσμα, καθώς δεν βρήκαν κανένα ίχνος της 34χρονης.

Πότε χάθηκε το σήμα στο κινητό της

Το σήμα από το κινητό τηλέφωνο της 34χρονης τουρίστριας εντοπίστηκε από την κεραία της κινητής τηλεφωνίας των Φούρνων, ωστόσο οι έρευνες δεν είχαν κανένα αποτέλεσμα. Το πρωί της Δευτέρας ο σύντροφός της δήλωσε την εξαφάνισή της, στις 12:40 όταν δεν μπορούσε να την βρει.

Πηγή: iefimerida.gr

One thought on “Θρίλερ στην Ικαρία: Εξαφανίστηκε 34χρονη αστροφυσικός – Πήγε για τρέξιμο και δεν επέστρεψε ποτέ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook