Θρίλερ στη Θήβα: Νεκρός από σφαίρα στο κεφάλι γιος απόστρατου αστυνομικού

θρίλερ-στη-θήβα-νεκρός-από-σφαίρα-στο-κ-1707436

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της Αστυνομίας για το θάνατο 38χρονου, ο οποίος βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του στον επαρχιακό δρόμο Καναβαρίου-Θίσβης στη Θήβα.

Πρόκειται για αυτοκτονία ή δολοφονική ενέργεια; Αυτό είναι το μεγάλο ερώτημα στο οποίο καλούνται να απαντήσουν οι Αρχές. Ο 38χρονος βρέθηκε νεκρός από διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι είδαν το αυτοκίνητό του να είναι με περίεργο τρόπο σταματημένο. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η πρώτη κλήση στην Αστυνομία ανέφερε εκτροπή οχήματος και τροχαίο ατύχημα.

Όταν έφτασαν εκεί, ωστόσο, οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι ο επιβαίνων έφερε τραύμα στο κεφάλι από όπλο.

Ασθενοφόρο μετέφερε τον άτυχο άνδρα στο νοσοκομείο Θηβών, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα σενάρια για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έχασε τη ζωή του ο 38χρονος και περιμένουν τα αποτελέσματα της νεκροψίας-νεκροτομής.

Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για αυτοχειρία, διότι δίπλα από τον 38χρονο εντοπίστηκε όπλο. Ωστόσο, κανένα ενδεχόμενο δεν αποκλείεται.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 38χρονος είναι γιος απόστρατου αστυνομικού, ο οποίος είχε υπηρετήσει κατά το παρελθόν σε νευραλγικές υπηρεσίες.

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook