Θρίλερ με την ηθοποιό Μίνα Αδαμάκη: Πέθανε ή όχι – Τι λέει ο Μπιμπίλας

θρίλερ-με-την-ηθοποιό-μίνα-αδαμάκη-πέθ-1560458

Ένας χαμός έχει προκληθεί τις τελευταίες ώρες στο Διαδίκτυο με την ηθοποιό Μίνα Αδαμάκη, καθώς κυκλοφόρησε η φήμη πως πέθανε.

Την είδηση που κυκλοφορεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τις τελευταίες ώρες περί θανάτου της ηθοποιού Μίνας Αδαμάκη, δεν επιβεβαιώνει ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας.

Εδώ και κάποιες ώρες στο Twitter έχει προκληθεί ένας χαμός, με πολλούς χρήστες να αναφέρουν πως η ηθοποιός Μίνα Αδαμάκη, γνωστή για τον ρόλο της στις Τρεις Χάριτες δεν είναι πια στη ζωή.

Ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας λίγη ώρα μετά προχώρησε σε διευκρινιστική δήλωση για την υπόθεση, λέγοντας πως ο ίδιος δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τον θάνατό της. Ωστόσο, τονίζει πως η αγαπημένη ηθοποιός αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η ανάρτηση έχει ως εξής:

«Η είδηση που κυκλοφορεί εδώ και μια ώρα περί θανάτου της αγαπημένης μας Μίνας Αδαμακη δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί προς το παρόν από εμένα, δεν με έχουν ειδοποιήσει δικοί της άνθρωποι. Αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Ας το σεβαστούμε όλοι κι ας περιμένουμε, άσκοπο να μου τηλεφωνούν τόσοι πολλοί άνθρωποι από κάθε είδους μέσον. Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας».

ieidiseis.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook