Θρίλερ με την εξαφάνιση της συζύγου του Σεΐχη του Ντουμπάι – Έφυγε επειδή βρισκόταν σε κίνδυνο;

θρίλερ-με-την-εξαφάνιση-της-συζύγου-το-884937

«Οργιάζουν» οι φήμες ότι η έκτη σύζυγος του Σεΐχη του Ντουμπάι, πριγκίπισσα Χάια μπιντ Χουσείν , έχει δραπετεύσει και κρύβεται στο Λονδίνο, επειδή η ζωή της βρισκόταν σε κίνδυνο.

Η 45χρονη πριγκίπισσα φαίνεται ότι άφησε «στα κρύα του λουτρού» τον σύζυγό της, Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, ζητώντας πολιτικό άσυλο στη Γερμανία.

Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, ένας Γερμανός διπλωμάτης τη βοήθησε να δραπετεύσει από το Ντουμπάι, παραβλέποντας μία πιθανή διπλωματική κρίση μεταξύ των δύο χωρών.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες υποστηρίζουν πως οι γερμανικές Αρχές απέρριψαν πιέσεις του Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ να οδηγηθεί πίσω στη χώρα, ενώ αρνούνται να κάνουν οποιαδήποτε δήλωση στα ΜΜΕ. Το ίδιο πράττουν και εκπρόσωποι του Σεΐχη.

Η πριγκίπισσα είναι κόρη του αποθανόντα βασιλιά της Ιορδανίας, Χουσεΐν, έχει σπουδάσει στην Οξφόρδη και έχει μία ενεργή ζωή στα social media.

Ωστόσο, η ίδια έχει να εμφανιστεί δημόσια από τις 20 Μαΐου, ενώ τα social media της, είναι ανενεργά από τον Φεβρουάριο.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης, ότι η 45χρονη πριγκίπισσα δεν εθεάθη ούτε στο Royal Ascot.

Την ίδια ώρα ο σεΐχης Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ αλ Μακτούμ, δημοσίευσε στο Instagram ένα ποίημα με θέμα την προδοσία.

«Εξαπάτησες το πιο σημαντικό πράγμα» αναφέρεται σε αυτό αλλά και «σου έδωσα εμπιστοσύνη και χώρο, το μεγαλύτερο λάθος που έκανες ήταν ότι είπες ψέματα».

Δεν έγινε πάντως γνωστό αν μαζί της είναι και τα παιδιά της (11 και 7 ετών) ή αν έμειναν στο Ντουμπάι.

Η εξέλιξη αυτή ήρθε μετά την απόπειρα, πέρυσι, της 32χρονης κόρης του Σεΐχη να εγκαταλείψει τη χώρα. Η Λατίφα με μία σειρά από βίντεο μίλησε για τα όσα συμβαίνουν στο βασίλειο, σημειώνοντας πως η ζωή της ως πριγκίπισσα είναι απλά μια απάτη, ενώ όχι μόνο δεν δικαιούτο να έχει διαβατήριο, αλλά βρέθηκε δύο χρόνια στη φυλακή επειδή αποπειράθηκε να φύγει από τη χώρα όταν ήταν έφηβη.

Το ταξίδι της στην ελευθερία διακόπηκε βίαια καθώς εντοπίστηκε σε ένα σκάφος στον Ινδικό Ωκεανό και επιστράφηκε διά της βίας πίσω στο Ντουμπάι με τους φίλους της να υποστηρίζουν πως την κρατούσαν ναρκωμένη. Οι Αρχές του κράτους αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις καταγγελίες.

«Πρόκειται για ένα οικογενειακό ζήτημα στο οποίο δεν θα ήθελα να επεκταθώ για να προστατέψω την Λατίφα και να βεβαιωθώ πως δεν θα την χρησιμοποιήσει κανείς. Είναι μία ευάλωτη νέα γυναίκα» είχε δηλώσει τότε η Χάια, προσφέροντας κάλυψη στον σύζυγό της.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με όσα ανέφερε η Radha Stirling, Διευθύνουσα Σύμβουλος μιας ΜΚΟ του Ντουμπάι για τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, ο Οργανισμός είχε λάβει αρκετές αναφορές το προηγούμενο διάστημα σχετικά με την πρόθεση της Πριγκίπισσας να δραπετεύσει από το αραβικό κράτος.

«Κάθε φορά που κάποιος κάνει αίτηση για πολιτικό άσυλο, αυτό, προφανώς, συμβαίνει επειδή η ζωή του είναι σε κίνδυνο και επειδή έχει υποστεί σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων του. Γνωρίζουμε ήδη ότι Πριγκίπισσα Latifa, κόρη του Σεΐχη, εγκατέλειψε τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αναζητώντας άσυλο, καθώς έχει υποστεί κακοποίηση στα χέρια του πατέρα της. Τώρα, φαίνεται, πως και η πριγκίπισσα Haya, σύζυγος του Σεΐχη, έχει επίσης εγκαταλείψει τη χώρα και κατέφυγε στη Γερμανία» σχολίασε η Stirling.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook