Θρίλερ με την εξαφάνιση 25χρονου – Βρέθηκε καμένος σε ερημική περιοχή

θρίλερ-με-την-εξαφάνιση-25χρονου-βρέθ-1297051

Τραγική κατάληξη για τον 25χρονο που είχε εξαφανιστεί από τον Άλιμο από τις πρωινές ωρες της Κυριακής (25/9), καθώς βρέθηκε καμένος σε ερημική περιοχή της Κερατέας.

Το χαμόγελο του παιδιού είχε εκδώσει missing alert και αφού εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην περιοχή του Μαρκοπούλου άρχισαν οι έρευνες.

Κάποια στιγμή στις 2.30 ώρα το μεσημέρι της Κυριακής, εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού του στην ευρύτερη περιοχή του Μαρκοπούλου.

Μετά την ανακοίνωση του missing alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, υπήρξαν ομάδες αναζήτησης από τον Δήμο Μακροπόυλου, από την Πολιτική Προστασία, τον Δήμο Σαρωνικού αλλά και από την Πυροσβεστική και την Αστυνομία.

Τελικά, το στίγμα εντοπίστηκε κάπου στο δάσος του Κουβαρά. Το μεσημέρι της Κυριακής οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν το αυτοκίνητο σε ένα ξέφωτο του βουνού, που από την πίσω πλευρά βρίσκεται η περιοχή της Κακής Θάλασσας στην Κερατέα.

Εντοπίστηκε το αυτοκίνητό του κλειδωμένο και η έρευνα απλώθηκε, και το απόγευμα της Τρίτης ο 25χρονος βρέθηκε νεκρός, όντας καμένος, από τη μέση και κάτω, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν απανθρακωμένος.

One thought on “Θρίλερ με την εξαφάνιση 25χρονου – Βρέθηκε καμένος σε ερημική περιοχή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook