Θρίλερ με τη νεκρή γυναίκα στη Φολέγανδρο: Αναζητούν τον φίλο της – Τα αναπάντητα ερωτήματα και οι μαρτυρίες

θρίλερ-με-τη-νεκρή-γυναίκα-στη-φολέγαν-1252959

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τον θάνατο μιας γυναίκας στη Φολέγανδρο. Η γυναίκα ανασύρθηκε το απόγευμα της Παρασκευής από τη θαλάσσια περιοχή της Λυγαριάς που βρίσκεται στο βόρειο μέρος του νησιού, ενώ σε κοντινό, βραχώδες, σημείο εντοπίστηκε το αυτοκίνητό της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα βρισκόταν στο νησί κάνοντας ολιγοήμερες διακοπές μαζί με τον 30χρονο φίλο της, τον οποίο και αναζητά η οικογένειά του. Οι δύο τους, σύμφωνα με το MEGA, έκαναν ελεύθερο κάμπινγκ.

Έως αυτή τη στιγμή δεν έχουν εντοπιστεί τα ίχνη του, ενώ στη Φολέγανδρο έχουν φτάσει ενισχύσεις από το Λιμενικό και την Αστυνομία για να ερευνήσουν την περίεργη αυτή υπόθεση. Με τη φωτογραφία στα χέρια αστυνομικοί και λιμενικοί «χτενίζουν» το νησί για να βρουν τον 30χρονο προκειμένου να δώσει απαντήσεις για το πώς βρέθηκε η γυναίκα στη θάλασσα νεκρή.

Όλα ξεκίνησαν όταν ειδοποιήθηκε η Λιμενική Αρχή για να σπεύσει στη Λυγαριά καθώς είχαν δει μια γυναίκα να επιπλέει στη θάλασσα. Σκάφος του Λιμενικού και ιδιωτικό φουσκωτό μετέβησαν στο σημείο, όπου εντόπισαν και ανέσυραν νεκρή τη γυναίκα, η οποία μάλιστα φορούσε τα ρούχα της. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μέσα στο νερό βρέθηκε και ένα τσαντάκι που φέρεται να ανήκει στον σύντροφό της.

Πριν βρεθεί νεκρή, άνθρωποι στο νησί είχαν δει την κοπέλα, ηλικίας περίπου 26 ετών, να οδηγεί σε έναν πολύ ανηφορικό δρόμο ένα αυτοκίνητο με ελληνικές πινακίδες το οποίο δεν ήταν ενοικιαζόμενο.

Επίσης, υπάρχουν αναφορές ότι την είδαν να βγαίνει από το αυτοκίνητο, να παίρνει ένα σακίδιο από το πορτμπαγκάζ και να κατηφορίζει προς τη βραχώδη περιοχή. Σημειώνεται ότι το αυτοκίνητο βρέθηκε κλειδωμένο και παρκαρισμένο πρόχειρα στην άκρη του δρόμου που οδηγούσε στη θάλασσα.

Η σορός της, το βράδυ της Παρασκευής μεταφέρθηκε σε Νοσοκομείο της Αθήνας για να διενεργηθεί νεκροψία – νεκροτομή ώστε να διαπιστωθεί η αιτία θανάτου της.

Ο άνδρας-μυστήριο

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, στο μικροσκόπιο βρίσκονται κάποιες μαρτυρίες ανθρώπων που αναφέρουν ότι μετά την ανεύρεση της σορού, το βράδυ της Παρασκευής, είδαν έναν άνδρα να περπατά κουτσαίνοντας στην περιοχή. Φυσικά κανείς δεν γνωρίζει εάν πρόκειται για τον 30χρονο καθώς ακόμα δεν έχει εντοπιστεί.

enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook