Θρίλερ με δύο καλάσνικοφ και είδη βαρέως οπλισμού στην υπόθεση δολοφονίας επιχειρηματία

θρίλερ-με-δύο-καλάσνικοφ-και-είδη-βαρέ-1205877

Θρίλερ επικρατεί γύρω από τα όπλα που εντοπίστηκαν πριν από λίγες ημέρες και σχετίζονται με δράστες της δολοφονίας της συζύγου του Ντίμη Κορφιάτη.

Με αγωνία αναμένεται η βαλλιστική εξέταση των δύο καλάσνικοφ, που βρέθηκαν στον Πύργο ύστερα από έφοδο της ΕΛ.ΑΣ. και έρευνες σε παλιά αποθήκη, που ανήκε σε πεθερό ενός εκ των συλληφθέντων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του PatrisNews, εκτός από τα καλάσνικοφ, στην αποθήκη που βρίσκεται σε αγροικία, βρέθηκαν κάλυκες, φυσίγγια και μία μηχανή, γεγονός που οδηγεί την αστυνομία στο συμπέρασμα, πως οι δράστες πιθανότατα ετοίμαζαν νέο χτύπημα, χωρίς ωστόσο ακόμα να μπορούν να πουν με βεβαιότητα αν αυτό θα γινόταν εντός νομού ή στη Ζάκυνθο.

Λίγες μέρες νωρίτερα, πάντως, σε κεντρικό σημείο του χωριού, οι Αρχές είχαν εντοπίσει και ένα ακόμα αυτοκίνητο και αυτό που εξετάζεται είναι ο λόγος ύπαρξής του εκεί, αν δηλαδή θα χρησιμοποιούταν ως μέσο διαφυγής ή ως μέσο εκτέλεσης ενός ακόμα «συμβολαίου».

Την υπόθεση, σε συνεργασία με τις τοπικές Αρχές, έχει αναλάβει το Τμήμα Εγκλημάτων κατά της Ανθρώπινης Ζωής και, χθες το μεσημέρι, στο σημείο που βρέθηκαν τα προαναφερθέντα είδη οπλισμού, αλλά και τα κλεμμένα από την Αθήνα οχήματα, μετέβησαν κλιμάκια από την Αθήνα, ο γενικός περιφερειακός αστυνομικός διευθυντής Δυτικής Ελλάδας, ταξίαρχος Απόστολος Μαρτζάκλης και η Ασφάλεια Πύργου.

Τα όπλα που βρέθηκαν έχουν ήδη μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια και αυτό που ερευνάται πλέον είναι αν έχουν χρησιμοποιηθεί ή αν επρόκειτο να χρησιμοποιηθούν για επόμενο «στόχο», ο οποίος απετράπη μετά την επέμβαση της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικές αρχές εκτιμούν ότι, μετά την εξιχνίαση της δολοφονίας της 37χρονης συζύγου του, έχουν μια καλή δεξαμενή στοιχείων προς αξιοποίηση, προκειμένου να εντοπίσουν και τα πρόσωπα που εμπλέκονται στη δολοφονία του 53χρονου Ντίμη Κορφιάτη στις 7 Μαΐου.

Πηγή: in.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook