Θρίλερ για την περιουσία της Αρίθα Φράνκλιν: Βρέθηκαν τρεις διαθήκες στο σπίτι της

Διαστάσεις θρίλερ λαμβάνει η υπόθεση με την τύχη της περιουσία της Αρίθα Φράνκλιν καθώς στο σπίτι της στο Ντιτρόιτ εντοπίστηκαν όχι μια, ούτε δύο αλλά τρεις διαθήκες.

Η τελευταία από τις τρεις έχει ημερομηνία Μαρτίου του 2014 και φέρεται, σύμφωνα με τον Guardian, να δίνει την περιουσία της «βασίλισσας της σόουλ» στα μέλη της οικογένειάς της. Ένας δικηγόρος δηλωσε ότι διαθήκη εντοπίστηκε κρυμμένη κάτω από μαξιλάρια.

Ωστόσο σε ορισμένα σημεία το κείμενο είναι εξαιρετικά δυσανάγνωστο ενώ στις τέσσερις σελίδες του είτε λείπουν λέξεις είτε έχει φράσεις που έχουν γραφτεί στα περιθώρια.

Οι δύο προηγούμενες διαθήκες είχαν γραφτεί το 2010 και είχαν εντοπιστεί σε ένα ντουλάπι αφού πρώτα είχε βρεθεί ένα κλειδί που το άνοιγε.

Η Αρίθα Φράνκλιν πέθανε τον περασμένο Αύγουστο σε ηλικία 76 ετών μετά από πολυετή μάχη με τον καρκίνο στο πάγκρεας με τον οποίο είχε διαγνωστεί το 2010.

Η νομιμότητα των τριών κειμένων θα κριθεί σε ακρόαση δικαστηρίου στις 12 Ιουνίου προκειμένου να αποφασιστεί αν είναι έγκυρες βάσει των νόμων στην πολιτεία του Μίσιγκαν καθώς οι τέσσερις γιοι της Φράνκλιν δεν συμφώνησαν για την εγκυρότητά τους με τουλάχιστον δύο εξ αυτών να διαφωνούν.

protothema.gr

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ