Θρίαμβος για την Αντιγόνη Ντρισμπιώτη – Χρυσό και στα 20 χλμ. βάδην στο Ευρωπαϊκό

θρίαμβος-για-την-αντιγόνη-ντρισμπιώτ-1509340

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, μετά το χρυσό μετάλλιο στα 35 χιλιόμετρα βάδην, το Σάββατο (20/08) κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στα 20 χλμ. βάδην γυναικών κατά το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανοιχτού στίβου που γίνεται στο Μόναχο, σημειώνοντας χρόνο 1:29.03.

Συγκεκριμένα, η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έδειξε πως είναι σε πολύ καλή φυσική αλλά και ψυχική κατάσταση, μένοντας κοντά στο γκρουπ των προπορευόμενων καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Ένα από τα φαβορί του αγωνίσματος, η Ισπανίδα Μαρία Πέρεθ ενώ οδηγούσε την κούρσα, μετά το 10ο χιλιόμετρο, έλαβε την τρίτη παρατήρησή της και έτσι τέθηκε εκτός διεκδίκησης των μεταλλίων.

Μετά το 15ο χιλιόμετρο, τρεις αθλήτριες αποσπάστηκαν και πήραν διαφορά και αυτές ήταν η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη, η Καταρζίνα Ζντζιέμπλο από την Πολωνία και η Γερμανίδα Σάσκια Φάιγκε. Εν συνεχεία, μετά το 17ο χιλιόμετρο, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη άλλαξε τον ρυθμό της και πήρε απόσταση από τις άλλες δύο αθλήτριες.

Έτσι, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη πήρε το χρυσό μετάλλιο, η Καταρζίνα Ζντζιέμπλο από την Πολωνία το αργυρό και η Γερμανίδα Σάσκια Φάιγκε το χάλκινο.

newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook