Θρίαμβος για Χανιά! 3-0 τον Πλατανιά

θρίαμβος-για-χανιά-3-0-τον-πλατανιά-987799

Τα Χανιά είναι η ομάδα που σφράγισε τη νίκη στο χανιώτικο ντέρμπι κόντρα στον Πλατανιά. Η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη επικράτησε με 3-0, δίνοντας έτσι ένα εντυπωσιακό τόνο στη νίκη της.

Το παιχνίδι, που διεξήχθη την Παρασκευή το απόγευμα στο… παγωμένο από την υγρασία και τη χαμηλή θερμοκρασία, γήπεδο Περιβολίων, ήταν όπως αναμενόταν, πολύ ενδιαφέρον, ενώ κρίθηκε με τα γκολ που σημειώθηκαν στο β’ ημίχρονο. Kαθοριστικό γεγονός, που έδωσε πλεονέκτημα στα Χανιά, ήταν η αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κόρτσταμ στο 68’ κι ενώ την πρώτη κάρτα την είχε δεχθεί τρία λεπτά νωρίτερα.

Σίγουρα, το γκολ που έδωσε ψυχολογική τόνωση στα Χανιά ήταν το πρώτo από την κεφαλιά του Τζιώρα στο 60’ μετά τη σέντρα του Πάνου. Ακολούθησαν στο 78′ η εκπληκτική λόμπα του Δημητριάδη για το 2-0, ενώ ο επίλογος του ματς «γράφτηκε» στο 89′ από τη σέντρα του Κουσκουνά και το πραγματικά εντυπωσιακό σουτ του Πάνου (3-0).

Τα Χανιά με αυτή τη νίκη ανεβαίνουν στη 2η θέση της βαθμολογίας, ενώ ο Πλατανιάς παραμένει αρκετά πίσω με 17 βαθμούς και μακριά από τις θέσεις των πλέι οφ.

Διαιτητής: Γρατσάνης (Τρικάλων). Βοηθοί: Βογιατζής (Καρδίτσας) – Νίκζας (Λάρισας). 4ος διαιτητής: Πατεμτζής (Ηρακλείου)

Κίτρινες κάρτες: Ανδρέου (38′), Κουτζαβασίλης (54′), Ουές (58′), Κόρτσταμ (65′ και 68′). Κόκκινες κάρτες: Κόρτσταμ (68′)

Χανιά (Αλέκος Βοσνιάδης): Κουτζαβασίλης, Πάνος, Ανδρέου, Γρομητσάρης, Ουνγιαλίδης, Μουμίν, Παναγιωτούδης, Κάσσος, Βρεττός (68′ Δημητριάδης), Κουσκουνάς (90′ Καρτσαμπάς), Τζιώρας (75′ Γιάκος).

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Σούλης, Πουρζιτίδης (79′ Ρεβυθόπουλος), Ρουσσάκης, Τσαμούρης, Κόρτσταμ, Σμυρλάκης (84′ Κωστίκος), Ουές (84′ Πασχαλάκης), Λεϊρία, Λουκίνας, Παπουτσογιαννόπουλος, Ποζατζίδης.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook