Θοδωρής Σταθάκης: Ο Μυλωνάκης επιχειρεί να κάνει προεκλογική καμπάνια… μέσω του Δήμου Κισάμου

θοδωρής-σταθάκης-ο-μυλωνάκης-επιχειρ-1747770

«Ο Δήμαρχος Κισάμου με “απολογιστικά” δελτία Τύπου, που δίνουν μια σαφώς πλασματική εικόνα για “τα έργα τις ημέρες του”, επιχειρεί να κάνει προεκλογική καμπάνια… μέσω του Δήμου Κισάμου», επισημαίνει ο υποψήφιος δήμαρχος Κισάμου, επικεφαλής του συνδυασμού «Μαζί για την Κίσαμο», Θοδωρής Σταθάκης.

Σε γραπτή του δήλωση, ο κος Σταθάκης επισημαίνει:

«Επί τέσσερα χρόνια ο δήμαρχος Κισάμου Γιώργος Μυλωνάκης δεν έκανε απολογισμό, κάθε χρόνο, του έργου της Δημοτικής Αρχής σε δημόσια ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, αν και όφειλε να το πράξει. Το απέφυγε συστηματικά. Αναμενόμενο. Τι θα μπορούσε να παρουσιάσει, εκτός από απραξία και στασιμότητα;

Σήμερα, λίγες εβδομάδες πριν από τις δημοτικές εκλογές, με “απολογιστικά” δελτία Τύπου, που δίνουν μια σαφώς πλασματική εικόνα για “τα έργα τις ημέρες του”, επιχειρεί να κάνει προεκλογική καμπάνια… μέσω του Δήμου Κισάμου! Αυτό και αν είναι καινοτομία!Το γεγονός ότι εσκεμμένα “μπερδεύει” έργα της Περιφέρειας Κρήτης, με έργα άλλων φορέων κι έργα τα οποία είχε σχεδιάσει η δική μας Δημοτική Αρχή, με στοχευμένες πρωτοβουλίες, σοβαρό διεκδικητικό πλαίσιο και εκπόνηση μελετών, το αφήνουμε ασχολίαστο.

Οι κάτοικοι της Κισάμου ξέρουν πολύ καλά τι έγινε και, κυρίως, τι δεν έγινε στον τόπο μας τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια, με ευθύνη του κ. Μυλωνάκη. Συνεπώς, όσο και αν προσπαθεί να «ωραιοποιήσει» την πραγματικότητα δεν θα τα καταφέρει. Οι δημότες έχουν μάτια και βλέπουν…».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook