Θοδωρής Μαραντίνης: «Έχω δεχτεί bullying – Έχει ειπωθεί ότι είμαι κοντός και άφωνος» | Video

θοδωρής-μαραντίνης-έχω-δεχτεί-bullying-έχ-1179262

«Προσωπικά έχω δεχτεί bullying στο κομμάτι της δουλειάς μου, ότι δεν θα έπρεπε να είναι η μπάντα αυτό που είναι. Αρχικά όταν μπήκα στον χώρο η προβολή και της δουλειάς μου και της προσωπικής μου ζωής ταυτόχρονα ήταν πολύ έντονη και σοκαρίστηκα με αυτό. Ξαφνικά όλος ο κόσμος μπορούσε να έχει άποψη για μένα, πώς είμαι, τι κάνω.

Οπότε γενικά ήθελα έναν χρόνο μετάβασης να το καταλάβω και να ξεχωρίσω τι είναι κακοπροαίρετο και τι καλοπροαίρετο. Τα έχω βάλει σε μια τάξη, δεν ασχολούμαι ιδιαίτερα. Έχει ειπωθεί ότι είμαι κοντός, ότι είμαι άφωνος. Δεν ασχολήθηκα με τέτοια πράγματα ποτέ. Με το κοντός δεν ασχολήθηκα ποτέ άλλωστε δεν θα ήθελα να γίνω μπασκετμπολίστας και δεν με ένοιαζε. Με κάποια ασχολήθηκα, κάποια με ενόχλησαν. Σίγουρα πρέπει να οριοθετηθούν αυτά.

Τώρα με τα social media μπορεί ο καθένας να πει ό,τι του κατέβει. Άρχισε να με ενοχλεί όταν ήρθαν τα παιδιά μου στη ζωή ή όταν βγήκε το διαζύγιο. Όλη αυτή η παραφιλολογία όταν άρχισε να γίνεται πολύ έντονη και δεν ήξερα τα παιδιά μου πώς θα το πάρουν άρχισε να με ενοχλεί γιατί είναι άδικο», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Στη συνέχεια ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε και για τον έρωτα.

«Το κλειδί για μια ιδανική σχέση είναι η επικοινωνία. Όσο καλύτερα επικοινωνείς, είτε σεξουαλικά είτε συναισθηματικά είτε σε πρακτικά θέματα, που τα υποβιβάζουμε, θεωρώ πως αυτό είναι το κλειδι. Να βρεις έναν άνθρωπο που μπορείς να επικοινωνείς σωστά όταν κάτι δε σου αρέσε, όταν σου αρέσει κάτι. Να μπορείς να συνδεθείς με τον άλλον χωρίς να έχεις δεύτερες σκέψεις ή να σκέφτεσαι κάποιο παιχνίδι. Δεν πρέπει να υπάρχει στρατηγική αλλά καλή χημεία. Κανείς δε θέλει να έχει κάποιον εγωιστή δίπλα σου. Θεωρω πως οι σχέσεις λειτουργούν ως «ό,τι δίνεις παίρνεις». Στα πρακτικά οφείλεις να βρεις άκρη, και αν δε βρεις εκεί δε μπορείς να μείνεις με τον άλλον. Μόνο το σεξ δε φτάνει, είναι σίγουρα πολύ σημαντικό αλλά δεν είναι το μόνο όπως δεν είναι το μόνο να είσαι πολύ ερωτευμένος. Θέλει και λίγο σεξ», είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Θοδωρή Μαραντίνη:

Πηγή: iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook