Θλιβερά γεγονότα στην «καφετέρια» του Μητσοτάκη: Πήραν «σηκωτή» γυναίκα που διαμαρτυρήθηκε!

Η απόλυτη ξεφτίλα του μοναδικού πρωθυπουργού στην ιστορία της Ελλάδας, ο οποίος έκανε συγκέντρωση σε καφετέρια! Και με το ζόρι κατάφερε να την γεμίσει όπως φαίνεται από το βίντεο…

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει εδώ και λίγες ώρες η απαράδεκτη συμπεριφορά των ανθρώπων του πρωθυπουργού προς μια γυναίκα που πήγε να διαμαρτυρηθεί στην καφετέρια στο Μαρούσι που ο Κυριάκος Μητσοτάκης είχε κανονίσει να συναντηθεί με τους πολίτες για να τους μιλήσει ενόψει των επερχόμενων εκλογών ώστε να αλλάξει το ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα που υπάρχει μετά το δυστύχημα στα Τέμπη.

Συγκεκριμένα, σε βίντεο που δημοσιεύει το documentonews.gr, φαίνεται πως την στιγμή που ο πρωθυπουργός φτάνει στο Μαρούσι και βγαίνει από το αυτοκίνητο του μια γυναίκα αρχίζει να φωνάζει έντονα και οργισμένα «Μητσοτάκη κάθαρμα!».

Την στιγμή που ακούγονται οι πρώτες λέξεις από τα χείλη της οι συνεργάτες του πρωθυπουργού την πιάνουν από τα χέρια και με γρήγορες κινήσεις και σπεύδουν να την απομακρύνουν «σηκωτή» μεταφέροντας την αρκετά μέτρα μακριά από τον πρωθυπουργό.

Η γυναίκα, πάντως, δεν πτοείται και παρά το γεγονός πως οι φωνές της «κρύβονται» από τις ομιλίες και τα χειροκροτήματα προς τον πρωθυπουργό συνεχίζει να φωνάζει και να διαμαρτύρεται μέχρι την τελευταία στιγμή.

Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:

newsbreak.gr

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Δεν “διαμαρτυρίθηκε”, έβριζε, έχει μεγάλη διαφορά, αν δεν το γνωρίζετε. Και απλά την απομάκρυναν, δεν μπορούνσαν ούτε έπρεπε να την αφήσουν να βρίζει τον Πρωθυπουργό η φίλη σας, δεν της έκαναν και τίποτα, υπάρχουν και όρια όμως.
    Και όσο και αν προσπάθειτε να εξισώσετε τον πρωθυπουργό με τον Πινόκιο, τους Πολάκηδες και τον όλο βούρκο της παράταξής σας, δεν κατάφερνετε τίποτα.
    Που για να κυβερνήσετε ξανά, έχετε λυσσάξει, μέχρι και τα Τέμπη χρησιμοποιείτε και είστε τόσο γέλοίοι που λέτε ότι δεν έχετε καμία ευθύνη και μόνο η τελευταία κυβέρνηση φταίει για όλα. Μόνο όταν απευθύνεστε σε ηλίθιους και αμόρφωτους μπορεί να σας πιστέψουν, εσάς που έχετε κάνει το ψέμα 2η φύση σας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ