Θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο: Πέθανε ο συνθέτης Τάκης Μπουγάς

θλίψη-στον-καλλιτεχνικό-κόσμο-πέθανε-1309279

«Έφυγε» από τη ζωή ο συνθέτης Τάκης Μπουγάς, δημιουργός πολλών μεγάλων επιτυχιών.

Τη θλιβερή είδηση γνωστοποίησε με ανάρτησή της στα social media η στιχουργός Ελένη Γιαννατσούλια. «Καλό ταξίδι δάσκαλέ μου, αγαπημένε μου φίλε. Η λύπη μου είναι ανείπωτη!», έγραψε.

Ακολούθησαν πολλές αναρτήσεις ανθρώπων της μουσικής σκηνής, που είπαν το δικό τους «αντίο» στον εκλιπόντα.

Ο Τάκης Μπουγάς γεννήθηκε στον Πειραιά και φοίτησε από 8 ετών στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών, όπου ολοκλήρωσε τις μουσικές σπουδές του σε ηλικία 20 ετών.

Συνεργάστηκε κατά καιρούς με την Άννα Βίσση, τον Γιώργο Νταλάρα, την Πάολα, τον Βασίλη Καρρά, τον Δημήτρη Μητροπάνο, την Μελίνα Ασλανίδου, την Δέσποινα Βανδή, τον Άγγελο Διονυσίου, την Ευδοκία, τον Σαράντη Σαλέα, την Τάνια Τσανακλίδου, την Ελένη Βιτάλη, την Μαρινέλλα, τον Γιάννη Πάριο, τον Θέμη Αδαμαντίδη, τον Βλάσση Μπονάτσο, τον Αντύπα, τον Ανέστη Μαντά, τον Δημήτρη Μπάση, την Αλέκα Κανελλίδου, τον Χρήστο Δάντη, την Ελένη Δήμου, την Κωνσταντίνα, τη Βίκυ Μοσχολιού, την Άντζυ Σαμίου, τον Μανώλη Μητσιά, τον Γιώργο Μαζωνάκη, τον Νίνο, την Νατάσσα Θεοδωρίδου, τον Νίκο Μακρόπουλο, τον Πάνο Καλλίδη, την Πέγκυ Ζήνα, την Άντζελα Δημητρίου, τον Γιώργο Λιανό, την Κατερίνα Τοπάζη, τον Μανώλη Λιδάκη, την Ειρήνη Μερκούρη, τον Γιάννη Σαββιδάκη, τον Κώστα Καραφώτη, τον Χρήστο Αντωνιάδη, την Βίκυ Χαρίτου, τον Γιάννη Μπέκα και πολλούς άλλους.

Παράλληλα, διετέλεσε μαέστρος της Ελένης Βιτάλη για 5 χρόνια και 11 χρόνια μαέστρος του Γιώργου Μαζωνάκη, της Νατάσας Θεοδωρίδου, της Έλλης Κοκκίνου και πολλών άλλων. Το 1990 άλλαξε τον τρόπο της νυχτερινής διασκέδασης, ξεκινώντας από το Chorus στη Θεσσαλονικη και φτάνοντας στην Αθήνα, στο Romeo.

Είχε γράψει μουσική σε πολλές επιθεωρήσεις και σε ταινίες, έχοντας στο ενεργητικό του περισσότερους από 30 χρυσούς και 20 πλατινένιους δίσκους.

Ανάμεσα στα πιο γνωστά τραγούδια του είναι το «Ετοιμάζω ταξίδι», «Είσαι το λάθος μου το τελευταίο», «Εδώ», «Αλλιώτικη μέρα», «Θέλω να γυρίσω στα παλιά», «Άννα».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook