Θλίψη στον ιατρικό κόσμο των Χανίων – Πέθανε γνωστός γιατρός γυναικολόγος

θλίψη-στον-ιατρικό-κόσμο-των-χανίων-π-852614

Θλίψη σκόρπισε στην ιατρική κοινότητα των Χανίων το άκουσμα της είδησης του θανάτου του γνωστού Χανιώτη γιατρού Μιχάλη Καμπανιέρη.

H εξόδιος ακολουθία θα ψαλλεί την Παρασκευή στις 2.30 το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ευαγγελίστριας στη Χαλέπα και θα ταφεί στο κοιμητήριο του χωριού Άγιος Αντώνιος Κισσάμου

Στο άκουσμα της είδησης για τον χαμό του εκλεκτού συναδέλφου Μιχάλη Καμπανιέρη, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιατρικού Συλλόγου Χανίων, σε έκτακτη συνεδρίαση του αποφάσισε τα εξής:

1ον Να εκφράσει την βαθύτατη θλίψη και την αμέριστη συμπαράσταση του στην οικογένεια του εκλιπόντος

2ον Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία

3ον Να κατατεθεί αντί στεφάνου το ποσό των 100 ευρώ στην μνήμη του, για τους σκοπούς της Κ.Η.Φ.ΑΜΕΑ

4ον Να δημοσιευτεί το παρόν στον ημερήσιο τύπο

Επίσης το διοικητικό συμβούλιο της Ένωση Γιατρών ΕΣΥ Νομού Χανίων εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος αγαπητού συναδέλφου Γυναικολόγου Μιχάλη Καμπανιέρη.

Αντί για στεφάνι επέλεξε την κατάθεση 300 ευρώ στην ΕΛΕΠΑΠ

Και η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης με αφορμή την είδηση του θανάτου του ιατρού Μαιευτήρα /Γυναικολόγου Επιμελητή Α΄, με βαθμό Δ/ντή, του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων, Μιχάλη Καμπανιέρη, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Με ιδιαίτερη θλίψη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπητού ιατρού Μαιευτήρα /Γυναικολόγου, ο οποίος υπηρέτησε επί μακρόν και με συνέπεια το Εθνικό Σύστημα Υγείας της Κρήτης.

Άνθρωπος της ευθύνης και της προσφοράς, διακρίθηκε για την ευγένεια, την εργατικότητα, και την αποτελεσματικότητά του.

Η Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του. Ας είναι αιωνία η μνήμη του».

Επίσης ο Σύλλογος Εργαζομένων ΓΝΧ έστειλε το ακόλουθο ψήφισμα:

Με αφορμή την αναγγελία θανάτου του Εκλεκτού Συναδέλφου Καμπανιέρη Μιχαήλ Ιατρού Διευθυντή της Μαιευτικής Κλινικής του Νοσοκομείου μας, το Δ.Σ του Συλλόγου μας συνήλθε σε Έκτακτη Συνεδρίαση σήμερα Πέμπτη 31/10/2019 και αποφάσισε τα παρακάτω:

-Nα εκφράσει τα ειλικρινή και θερμά Συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

-Να παραστεί σύσσωμο στην εξόδιο ακολουθία.

-Να καταθέσει στέφανο στην μνήμη του.

-Το παρόν να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.

zarpanews.gr

3 thoughts on “Θλίψη στον ιατρικό κόσμο των Χανίων – Πέθανε γνωστός γιατρός γυναικολόγος

  1. Γιατρέ μου σε γνώρισα πριν από 15 χρόνια ,που βοήθησες να έρθει στον κόσμο το κοριτσακι μου.Σε ξαναείδα πριν από λίγο καιρό τυχαία οταν νοσηλευοσουν.Σου θύμισα την περίπτωση μου και με θυμήθηκες.Οταν σε πρωτογνώρισα μου είχε κάνει τόση μεγάλη εντύπωση η ευγένεια και το ήθος σού.Παρα την δυσκολία που αντιμετοπιζες τωρα, είχες ακόμα αυτό το χαμόγελο, είδα αυτόν τον άνθρωπο που είχα δει πριν από 15 χρόνια ,έναν άνθρωπο με ήθος ευγενικό,και πάνω από όλα ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ.Θα σε θυμάμαι πάντα καλό ταξίδι γιατρέ μου.

  2. Πριν 15 χρόνια ….Γνώρισα έναν Άνθρωπο με αξιοπρέπεια..υπομονή …ευγένεια…καλοπροαίρετο…με ήθος….με επαγγελματισμό…με…με..δε φτάνουν οι λέξεις…να περιγράψω…το γιατρό μου…ο οποίος έγινε και φίλος μου …και δικός μου και του συζύγου μου…αυτόν τον εξαίρετο άνθρωπο…και γιατρό…που ήταν μαζί μου…σε ότι χρειαστηκααα.που γελουσαμε…καναμε αστεία και ότι πρόβλημα είχα μου έλεγε …μη στενοχωριέσαι φιλενάδα….!!!..και ήταν δίπλα μου με οποιοδήποτε τρόπο και έφερα τα τρία μου κορίτσια στο κόσμο…και ειδικά τα δύο με δυσκολία και προβληματα…ποτεεε δεν πληρωνόταν για το έργο που εκανε…χωρις ανταλαγμα…χωρις τιποτα…αλλά ότι και να πω δε φτάνει.οι λέξεις είναι λίγες και μικρες…για έναν τέτοιο ανθρωπο και γιατρο…..καλό παραδεισε φίλε μου ….αγαπημένε…κρίμα…κριμααααα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook