Θλίψη στον Δήμο Χανίων για την απώλεια 29χρονου Νίκου μετά το τροχαίο στη Σούδα

θλίψη-στον-δήμο-χανίων-για-την-απώλεια-2-1609354

Θλίψη στα Χανιά από τον θάνατο του 29χρονου Νίκου Σφυράκη, που έχασε τη ζωή του μετά από τροχαίο δυστύχημα στην εθνική οδό στο ύψος της Σούδας όταν έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε (δείτε ΕΔΩ).

Με αφορμή τη θλιβερή είδηση του αδόκητου χαμού του Νικόλαου Σφυράκη, η Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Χανίων, προέβη στην εξής ανακοίνωση:

«Ο Αντιδήμαρχος, Μιχάλης Τσουπάκης και οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας του Δήμου Χανίων, εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη για τον αναπάντεχο χαμό του Νικόλαου Σφυράκη, αγαπητού γιου της συναδέλφου Άννας Μαροπάκη, στο Τμήμα Περιβάλλοντος και Πρασίνου. Εκ μέρους των εργαζομένων του Δήμου Χανίων και της Διεύθυνση Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Καθαριότητας εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας, στην οικογένεια, τους συγγενείς και τους οικείους της αγαπητής συναδέλφου.

Αντί στεφάνων θα κατατεθεί χρηματικό ποσό σε φιλανθρωπικά ιδρύματα της πόλης».

O σύλλογος εργαζομένων ΟΤΑ νομού Χανίων

«Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου εργαζομένων ΟΤΑ Νομού Χανίων εκφράζει εκ μέρους όλων των συναδέλφων τα θερμά συλλυπητήρια στη συνάδελφο Μαροπάκη Άννα για τον αδόκητο χαμό του γιου της. Ως ελάχιστο φόρο τιμής στην οικογένεια του εκλιπόντος αποφασίζουμε:

  • Να παραβρεθεί το ΔΣ στην εξόδιο ακολουθία.
  • Να αποδοθεί χρηματικό ποσό αντί στεφάνου σε ίδρυμα της πόλης.
  • Να δημοσιευθεί η παρούσα επιστολή στον τύπο.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της».

zarpanews.gr

One thought on “Θλίψη στον Δήμο Χανίων για την απώλεια 29χρονου Νίκου μετά το τροχαίο στη Σούδα

  1. Και ο πιο αδαής μη σχετικός με την ασφάλεια εθνικών οδών ειδικά στην αρχή διαχωριστικου στηθαίου μπορεί να δει την εγκληματική προχειρότητα στο συγκεκριμένο σημείο.
    Και ναι δεν προβλέφθηκε στην κατασκευή από τον μελετητή και την αρμόδια δημόσια αρχή και δεν έγινε. Τα επαναλαμβανόμενα ατυχήματα δεν έβαλαν σε προβληματισμό την αρμόδια υπηρεσία (περιφέρεια, τροχαία κλπ ) να βρεθεί λύση ?
    Έπρεπε να υπάρξει θανατηφόρο δυστύχημα αυτό του άτυχου 29 νεαρού συμπολίτη μας.
    Δεν έχουν ακούσει η δει τα συστήματα απόσβεσης σε περίπτωση πρόσκρουσης οχήματος σε τσιμεντένιο η μεταλλικό διαχωριστικό στηθαίο οδών ταχείας κυκλοφορίας? Κι όμως τα ξέρουν αλλά δεν τους ενδιαφέρει δεν θα είναι δα το δικό τους παιδί που θα σκοτωθεί από την δική τους εγκληματική αδιαφορία! Θα είναι του άλλου πάντα ! Μια απορία έχω, έχουμε.
    Εμπλέκεται η δικαιοσύνη σε αυτό η σφυρίζει αδιάφορα μια ακόμα φορά.
    * Παρακάτω μια από τις πολλές λύσεις που υπάρχουν .
    https://www.hardstaffbarriers.com/product/crash-cushions/quadguard/?cn-reloaded=1

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook