Θλίψη στο χώρο του ΠΑΣΟΚ στα Χανιά – Πέθανε συνεργάτης του Γιώργου Παπανδρέου

Θλίψη σκόρπισε στην κοινωνία των Χανίων ο θάνατος του Αντώνη Σπαθή που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 52 ετών.

Απόστρατος του Πολεμικού Ναυτικού, ο εκλιπών είχε αποστρατευτεί με το βαθμό του πλωτάρχη, ενώ διετέλεσε και Αναπληρωτής Συντονιστής του Νομαρχιακού Συμβουλίου του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Χανίων με μεγάλη και πολύχρονη δράση στην περιοχή.

Ο θάνατος του σύμφωνα με πληροφορίες, προήλθε από ανακοπή, ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητό του, στο οποίο επέβαινε το ένα του παιδί.

Η κηδεία του θα γίνει σήμερα Δευτέρα στις 15.00 στον Ιερό Ναό Παναγιάς στο Νιο Χωριό Αποκορώνου, όπου θα ψαλεί και θα ταφεί στο εκεί νεκροταφείο. Η σορός του θα βρίσκεται στον Ι.Ν. Παναγίας στη 1 μ.μ.Θερμή παράκληση της οικογένειας αντί στεφάνων, τα χρήματα να δοθούν στο ΕΕΕΕΚ Χανίων (Ειδικό Σχολείο Ακρωτηρίου).

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε το Νομαρχιακό Συντονιστικό Συμβούλιο Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών Νομού Χανίων

“Ο Αντώνης Σπαθής, Αναπληρωτής Συντονιστής του Νομαρχιακού Συμβουλίου Χανίων ΚΙΝΉΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΩΝ ΧΑΝΙΩΝ, υπηρέτησε τη δημοκρατία και την πατρίδα του με πάθος, επιμονή και αποτελεσματικότητα. Άνθρωπος με ήθος, ευγένεια, καλοσύνη, θάρρος και εντιμότητα, σηματοδότησε με την στάση ζωής του την έννοια της κοινωνικής δικαιοσύνης, της πρόνοιας αλλά και τις σοσιαλιστικές αξίες..
Με βαθύ σεβασμό εκφράζουμε τα θερμά συλλυπητήρια μας στην οικογένειά του.
Καλό ταξίδι Αντώνη”.

zarpanews.gr

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ