Θλίψη στην τοπική κοινωνία – Πέθανε ιδρυτικό μέλος της Αθλητικής Λέσχης Αυτοκινήτου Χανίων

θλίψη-στην-τοπική-κοινωνία-πέθανε-ιδ-886749

Ένας αγαπητός Χανιώτης έφυγε χθες από τη ζωή… Ο λόγος για τον Ιωσήφ Φαραντάκη, ο οποίος ήταν ενεργό μέλος της Αθλητικής Λέσχης Αυτοκινήτου Χανίων, είχε ασχοληθεί πολλά χρόνια με τον μηχανοκίνητο αθλητισμό και τα τελευταία  3-4 χρόνια αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η ΑΛΑ Χανίων μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του Σήφη Φαραντάκη, που υπήρξε απ’τα πρώτα ιδρυτικά μέλη της Αθλητικής Λέσχης Αυτοκινήτου Χανίων, ως οδηγός αλλά και συνοδηγός, καθώς αγαπούσε τον μηχανοκίνητο αθλητισμό, θα ήθελε να εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια της για τον άδικο χαμό του, στην οικογένειά και στους οικείους του.

Επίσης οι φίλοι του χαρακτηριστικά σημειώνουν:

«Δυστυχώς ο Σήφης, μας άφησε σήμερα το πρωί. Η κατάστασή του είχε επιδεινωθεί τις 2 τελευταίες μέρες, αλλά πιστεύαμε ότι θα ξεπερνούσε και αυτή τη μάχη όπως έκανε 3 χρόνια τώρα.

Όσοι θέλουν και μπορούν, τη Κυριακή εμείς θα είμαστε κανονικά στη Pista Park στις 2 μ.μ. όπως ακριβώς είχαμε προγραμματίσει απ’ την αρχή, όπου θα υπάρχει κουμπαράς για τα έξοδα της κηδείας που θεωρούμε ότι είναι το ελάχιστο που οφείλουμε να κάνουμε για αυτόν και για έξοδα που έχουνε μείνει πίσω».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook