Θλίψη στην Κρήτη για τον θάνατο της 44χρονης Γλυκερίας μετά τον εμβολιασμό της – Πότε θα γίνει η κηδεία της

θλίψη-στην-κρήτη-για-τον-θάνατο-της-44χρ-1230771

Πένθος στην Κρήτη μετά την είδηση του θανάτου της 44χρονης Γλυκερίας, μητέρας τριών παιδιών, λίγες ημέρες μετά τον εμβολιασμό της με το σκεύασμα της AstraZeneca.

Η γυναίκα, η οποία άρχισε να αισθάνεται αδιαθεσία λίγες μέρες μετά το εμβόλιο και να εκδηλώνει τα πρώτα συμπτώματα, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο και έγινε εισαγωγή της στην Αιματολογική του νοσηλευτικού ιδρύματος με τους γιατρούς να παρακολουθούν στενά την πορεία της υγείας της.

Στη συνέχεια η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε ραγδαία και έτσι η γυναίκα μεταφέρθηκε στο ΠΑΓΝΗ όπου κατέληξε εγκεφαλικά νεκρή.

Σήμερα ανακοινώθηκε ο θάνατος της άτυχης γυναίκας ενώ νωρίτερα οι γιατροί επιβεβαίωσαν πως είναι εγκεφαλικά νεκρή και ενημέρωσαν τους οικείους της. Όπως είπε ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ κ. Χαλκιαδάκης, ακολουθήθηκαν όλα τα πρωτόκολλα και πραγματοποίησαν τα test τα οποία και οδήγησαν στην απόφαση να αποσωληνωθεί η γυναίκα.

“Η οικογένειά της είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Η μητέρα της 44χρονης δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη στην κόρη της” δήλωσε χαρακτηριστικά ο διοικητής του νοσοκομείου.

Η κηδεία της Γλυκερίας θα γίνει αύριο Τρίτη 1/6 στις 4μμ στη Λοχριά Αμαρίου, ενώ η σορός της θα βρίσκεται στην εκκλησία από τις 2.30μμ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook