Θλίψη στη Νέα Δημοκρατία στα Χανιά: Πέθανε αγαπητό στέλεχος στα 55 του χρόνια

θλίψη-στη-νέα-δημοκρατία-στα-χανιά-πέθ-1657691

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 55 ετών, άφησε ο Μανώλης Κουβαριτάκης.

Ήταν πρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο Πλατανιά και στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας στα Χανιά. Ο αγαπητός Μανώλης Κουβαριτάκης έδωσε μία άνιση αλλά γενναία μάχη. Δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η κηδεία θα τελεστεί την Κυριακή 26 Μαρτίου, στις 13:30 το μεσημέρι στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού στον Ταυρωνίτη, όπου θα ψαλεί η εξόδιος ακολουθία και θα ταφεί στο κοιμητήριο Ι. Ναού Αγίου Ιωάννου Θεολόγου, στο Πολεμάρχι Κισάμου.

Η σορός θα βρίσκεται στην Ι.Μ Τιμίου Σταυρού από τις 11:30 το πρωί.

Το zarpanews.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους τους.

Το συλλυπητήριο μήνυμα της Δ.Ε.Ε.Π. Χανίων

Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε σήμερα, ανήμερα της 25ης Μαρτίου, την είδηση του θανάτου του αγαπητού σε όλους μας, Μανώλη Κουβαριτάκη.

Ο Μανώλης ήταν πάντα μπροστάρης στους αγώνες της παράταξης και για αυτό άλλωστε η τοπική κοινωνία του δήμου Πλατανιά τον εξέλεγε για αρκετά χρόνια, πρόεδρο της τοπικής οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας.

Ο Μανώλης ήταν ένας αγνός αγωνιστής της φιλελεύθερης παράταξης μας και είχε μάθει να κερδίζει σε όποια μάχη και αν ριχνόταν. Γι αυτό άλλωστε αποτελούσε και πρότυπο για τα νεότερα μέλη μας. Δυστυχώς όμως η μάχη που έδινε τον τελευταίο καιρό, ήταν άνιση…

Ο Μανώλης Κουβαριτάκης θα μείνει πάντα στις καρδιές μας και στην μνήμη μας, για την αγωνιστικότητα του, για το πάθος του για ότι έκανε και

αγαπούσε, για το αγέρωχο βλέμμα του.

Ο Πρόεδρος και όλα τα μέλη της Δ.Ε.Ε.Π. Χανίων, εκφράζουμε τα ειλικρινή συλλυπητήρια μας στην οικογένεια και στους οικείους του.

Καλό σου ταξίδι, Μανώλη!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook