Θλίψη στα Χανιά… Πέθανε ο πρόεδρος της ΑΝΕΝΔΥΚ και πρώην δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Μπραουδάκης

θλίψη-στα-χανιά-πέθανε-ο-πρόεδρος-της-1162018

Την  τελευταία του πνοή άφησε σήμερα ένας από τους πλέον δημιουργικούς ανθρώπους των Σφακίων ο πρόεδρος της ΑΝΕΝΔΥΚ και πρώην δήμαρχος Σφακίων  Γιάννης Μπραουδάκης .

Σύμφωνα με πληροφορίες το τραγικό συμβάν σημειώθηκε νωρίς το μεσημέρι κι ενώ ο Γιάννης Μπραουδάκης, βρίσκονταν στο γραφείο του όπου εργάζονταν.

Κάποια στιγμή αισθάνθηκε δυσφορία, μεταφέρθηκε στο πολυιατρειο των Σφακίων όπου και εξέπνευσε.

Αξίζει να επισημανθεί ότι ήταν ο πρώτος δήμαρχος Σφακίων επί της του σχεδίου Καποδίστρια.

Ο Γιάννης Μπραουδάκης ήταν ένας από τους ανθρώπους με έντονη κοινωνική δράση και προσφορά.

Το zarpanews.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Συλλυπητήρια Περιφερειάρχη Σταύρου Αρναουτάκη για τον θάνατο του π. Δημάρχου Σφακίων

Τα συλλυπητήρια του-για τον θάνατο του π. Δημάρχου Σφακίων Γιάννη Μπραουδάκη εκφράζει στην οικογένεια του ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης.

Σε δήλωση του ο κ. Αρναουτάκης αναφέρει: «Ως Δήμαρχος Σφακίων ο Γιάννης Μπραουδάκης υπηρέτησε τον τόπο του και την Αυτοδιοίκηση με ιδιαίτερη συνέπεια. Ως πρόεδρος της ΑΝΕΝΔΥΚ συνέβαλε επίσης καθοριστικά στην αναπτυξιακή πορεία των Σφακίων και της ευρύτερης περιοχής. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του».

-Τα συλλυπητήρια τους για τον θάνατο του Γιάννη Μπραουδάκη εκφράζει με ανακοίνωση τους ο  Δήμαρχος Μανούσος Χιωτάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο Σφακίων:

Ο Δήμαρχος Μανούσος Χιωτάκης και το Δημοτικό Συμβούλιο Σφακίων, εκφράζουν τη βαθιά τους λύπη για τον αιφνίδιο χαμό του αγαπητού συνδημότη μας Ιωάννη Μπραουδάκη.

Ο εκλιπών υπήρξε δυναμικό στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης καθώς την  υπηρέτησε στο παρελθόν και ως  Δήμαρχος Σφακίων. Ήταν επίσης ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας του τόπου ,που πρόσφερε στη τοπική κοινωνία ,ενώ για χρόνια και μέχρι σήμερα ήταν πρόεδρος της ΑΝΕΝΔΥΚ.

Αντί στεφάνου θα δοθεί χρηματικό ποσό στο ΠΠΙ Σφακίων.

Εκφράζουμε εκ του συνόλου μας τα θερμά  συλλυπητήρια στους οικείους του.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό συμβούλιο Σφακίων.

Επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων:

Συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων  για τον θάνατο του Γιάννη Μπραουδάκη

Ο Γιάννης Μπραουδάκης υπήρξε μια ξεχωριστή προσωπικότητα, που άφησε ανεξίτηλη τη σφραγίδα του στον επιχειρηματικό χώρο και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση. Αγωνίσθηκε για τον τόπο του από τη θέση του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας Χώρας Σφακίων και του Δημάρχου Σφακίων επί χρόνια, ενώ διέπρεψε στο επιχειρείν και υπήρξε πρόεδρος της ΑΝΕΝΔΥΚ, ναυτιλιακής εταιρείας που έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του τόπου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Χανίων, Νικος Καλογερής, εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.

Και ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Χανίων, Δημήτρης Βιριράκης, απέστειλε συλλυπητήρια:

Η Διοίκηση και το προσωπικό του Λιμενικού Ταμείου Νομού Χανίων, μετά το άγγελμα του θανάτου του Ιωάννη Μπραουδάκη, Προέδρου της ΑΝΕΝΔΥΚ και πρώην Δημάρχου Σφακίων, μιας προσωπικότητας που άφησε ανεξίτηλο σημάδι στις ακτοπλοϊκές μεταφορές και τα λιμενικά δρώμενα του Νομού μας, εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους συνεργάτες του εκλιπόντος.

zarpanews.gr

One thought on “Θλίψη στα Χανιά… Πέθανε ο πρόεδρος της ΑΝΕΝΔΥΚ και πρώην δήμαρχος Σφακίων Γιάννης Μπραουδάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook