Θλίψη στα Χανιά για τον θάνατο του Σήφη Φραγκάκη

θλίψη-στα-χανιά-για-τον-θάνατο-του-σήφη-1240362

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 61 ετών  ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Ιωσήφ Φραγκάκης.

Στο συλλυπητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη Χανίων Νίκου Καλογερή αναφέρεται:

Με βαθιά οδύνη πληροφορηθήκαμε την απώλεια του εξαίρετου στελέχους και συνεργάτη, Προϊσταμένου επί σειρά ετών της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Μηχανολόγου Μηχανικού Ιωσήφ Φραγκάκη.

Ο Σήφης Φραγκάκης υπήρξε ένας ανεκτίμητος συνεργάτης, παράδειγμα εντιμότητας, συνέπειας και νηφαλιότητας, διαχειριζόμενος το δύσκολο τομέα των Μεταφορών με άριστο τρόπο. Θα λείψει σε όλους μας.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Θα τον θυμόμαστε με συγκίνηση και νοσταλγία.

Συλλυπητήριο Μήνυμα του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Κρήτης Κώστα Γύπαρη

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε την πρόωρη απώλεια του εκλεκτού ανθρώπου και εξαίρετου  συνεργάτη, Προϊσταμένου  της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Μηχανολόγου Μηχανικού, Ιωσήφ Φραγκάκη.

Ο Σήφης Φραγκάκης υπήρξε επί σειρά ετών Προϊστάμενος  στη ευαίσθητη  αυτή Υπηρεσία, στην οποία με την ακεραιότητα, την αποτελεσματικότητα και το ήθος του συνέβαλε τα μέγιστα και κέρδισε την εκτίμηση και το σεβασμό των συναδέλφων του και των πολιτών.

Θα τον θυμόμαστε με αγάπη και σεβασμό.

Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του.

Θερμά Συλληπητήρια στην οικογένεια του Ιωσήφ Φραγκάκη από το Δ.Σ. και τα μέλη του Συνδέσμου Τουριστικών Γραφείων Δυτικής Κρήτης

Ο εκλιπών ήταν ένας από τους πλέον αγαπητούς συντοπίτες μας, ο οποίος με την εξέχουσα προσωπικότητά του και την πάντα προσφιλή εξυπηρέτηση του κοινού από τη θέση του στη Διεύθυνση Μεταφορών της Περιφέρειας Χανίων θα αφήσει τεράστιο κενό με την απουσία του.

Υγεία και δύναμη ευχόμαστε στην οικογένειά του

Για το Δ.Σ.

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Κλειστά για δύο μέρες η Διεύθυνση Μεταφορών

Επισημαίνεται ότι η Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών της Π.Ε. Χανίων θα παραμείνει κλειστή την Τρίτη 22 και Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021.

Οι προκαθορισμένες εξετάσεις του διημέρου αυτού δεν θα πραγματοποιηθούν και θα οριστούν εκ νέου το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα.

Παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τη συγκεκριμένη Διεύθυνση από την Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021.

One thought on “Θλίψη στα Χανιά για τον θάνατο του Σήφη Φραγκάκη

  1. Σαν Ένωση Ραδιοερασιτεχνών Κρήτης εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για το ξαφνικό θάνατο του προϊσταμένου της Διεύθυνσης Μεταφορών και Επικοινωνιών της Περιφερειακής Ενότητας Χανίων, Μηχανολόγου Μηχανικού Ιωσήφ Φραγκάκη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook