Χανιά | Τα συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Πολυχρόνη Πολυχρονίδη

χανιά-τα-συλλυπητήρια-για-τον-θάνατο-τ-1072946

Με βαθιά θλίψη τα Χανιά αποχαιρετούν έναν σπουδαίο αυτοδιοικητικό, με μακρά και πολυσχιδή πορεία στο τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι, τον Πολυχρόνη Πολυχρονίδη που έφυγε από τη ζωή.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Ιουλίου και ώρα 12:00 μμ.,

στον Ι.Ν.Πέτρο και Παύλου (περιοχή Αγ.Ιωάννη-Χανιά). Η σορός θα βρίσκεται στον Ναό από τις 11:00π.μ.

Το zarpanews.gr εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους του.

Έκδοση ψηφίσματος Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά για την απώλεια του τέως Δημάρχου του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Κολυμβαρίου, Πολυχρονίδη Πολυχρόνη

«Στο άκουσμα της απώλειας του τέως Δημάρχου του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Κολυμβαρίου, Πολυχρονίδη Πολυχρόνη, το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πλατανιά συγκλήθηκε εκτάκτως και εξέφρασε την βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια ενός πρωτεργάτη και οραματιστή της Αυτοδιοίκησης, γνώστη και ακάματου εργάτη του Πρωτογενή Τομέα.

Ο Πολυχρονίδης Πολυχρόνης υπήρξε Δήμαρχος, για δύο τετραετίες στον Καποδιστριακό Δήμο Κολυμβαρίου.

Το σημαντικό και αναγνωρισμένο έργο του, καθώς και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του σε θέματα Πολιτισμού και Περιβάλλοντος, έχουν το ανεξίτηλο “αποτύπωμά” του στην περιοχή που υπηρέτησε.

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πλατανιά εξέδωσε συλλυπητήριο ψήφισμα και αποφάσισε τα εξής:

Να εκφράσει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

Τα έξοδα κηδείας του αποβιώσαντος να καλυφθούν με δαπάνη του Δήμου Πλατανιά.

Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Πλατανιά, να παραστούν στην εξόδιο ακολουθία.

Οι σημαίες στα Δημοτικά Καταστήματα να παραμείνουν μεσίστιες κατά την ημέρα της εξοδίου ακολουθίας.

Να κατατεθεί στέφανο στη μνήμη του εκλιπόντος.

Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευθεί στον τοπικό τύπο.»

Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός σημαντικού αυτοδιοικητικού, άνδρα του Πολυχρόνη Πολυχρονίδη, πρώην Δημάρχου του Καποδιστριακού Δήμου Κολυμβαρίου.

Ο εκλιπόντας υπηρέτησε με ευθύνη, συνέπεια και όραμα τον Δήμο του συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη του κυρίως σε ότι αφορά το περιβάλλον και τον πολιτισμό.

Για όλους εμάς που υπηρετήσαμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση υπήρξε εμβληματική μορφή για το πάθος με το οποίο υπερασπιζόταν τους στόχους του, την μεθοδικότητα και την αποτελεσματικότητα του.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Παύλος Πολάκης, Βουλευτής Χανίων ΣΥΡΙΖΑ

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δημάρχου Χανίων, Παναγιώτη Σημανδηράκη, για την απώλεια του Πολυχρόνη Πολυχρονίδη

Σε συλλυπητήριο μήνυμα του ο Δήμαρχος Χανίων, Παναγιώτης Σημανδηράκης, αναφορικά με την απώλεια του Πολυχρόνη Πολυχρονίδη, ο οποίος μεταξύ άλλων υπήρξε επί σειρά ετών Δήμαρχος Κολυμβαρίου, Αντινομάρχης, Νομαρχιακός αλλά και Δημοτικός Σύμβουλος, επισημαίνει:

“Η είδηση της απώλειας του Πολυχρόνη Πολυχρονίδη προκαλεί βαθιά θλίψη σε όλο το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Ο Πολυχρόνης Πολυχρονίδης ήταν ένας άνθρωπος με όραμα, ένας άνθρωπος, που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση πολλά χρόνια και βοήθησε στη θετική εξέλιξη του Δήμου του.

Υπήρξε ένας άνθρωπος, που υπερασπιζόταν τις δημοκρατικές και προοδευτικές ιδέες και ταυτόχρονα σεβόταν και τιμούσε την παράδοση και τον πολιτισμό του τόπου μας και αγωνίσθηκε για την διάσωσή του. Τα διδάγματά του και οι πράξεις αυτού του ιδιαίτερου ανθρώπου θα εμπνέουν τη σκέψη και τις πράξεις μας.

Εκ μέρους του Δήμου Χανίων και του Δημοτικού μας Συμβουλίου, εκφράζω στους οικείους του τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια” .

Το μήνυμα του Περιφερειάρχη Κρήτης για την απώλεια του π. Δημάρχου Κολυμβαρίου Π. Πολυχρονίδη

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης έκανε την παρακάτω δήλωση για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Κολυμβαρίου Πολυχρόνη Πολυχρονίδη: «Εμβληματική μορφή της Αυτοδιοίκησης. Διορατικός και Οραματιστής, ο Πολυχρόνης Πολυχρονίδης, υπήρξε ο Δήμαρχος που ανέδειξε το Κολυμπάρι, τα Χανιά. Η προσφορά του στον πολιτισμό και την τοπική ανάπτυξη ξεχωριστή. Αποτελεί πρότυπο αυτοδιοικητικού για την αγάπη και την προσφορά στον τόπο του».

Η ΠΕΔ Κρήτης για την απώλεια του πρώην Δημάρχου Κολυμβαρίου Πολυχρόνη Πολυχρονίδη

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Κρήτης κ. Γ. Κουράκης και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος  Πολυχρόνη Πολυχρονίδη,  πρώην Δημάρχου Κολυμβαρίου .

Ο εκλιπών υπήρξε από τους πρωτεργάτες Δημάρχους των Καποδιστριακών Δήμων και υπηρέτησε για 2 θητείες ως Δήμαρχος στο Δήμο Κολυμβαρίου. Το έργο που άφησε, ιδιαίτερα στον τομέα του πολιτισμού και του περιβάλλοντος θα μείνει ανεξίτηλο στο χρόνο.

Ας είναι αιωνία η μνήμη του.

Ψήφισμα Δ.Σ. Χανίων για την απώλεια του π. Δημάρχου Κολυμβαρίου, Π. Πολυχρονίδη

“Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη του για την απώλεια του

Πολυχρόνη Πολυχρονίδη, ενός ανθρώπου με όραμα, που υπηρέτησε την Τοπική Αυτοδιοίκηση και τα κοινά για πολλά χρόνια, διατελώντας Δήμαρχος, Αντινομάρχης, Νομαρχιακός και Δημοτικός Σύμβουλος.

Άνθρωπος, με ήθος και ακέραιη προσωπικότητα, συνέβαλε σημαντικά στην πρόοδο του τόπου, ενώ στήριξε μέχρι τέλους την έννοια της προσφοράς προς τον συνάνθρωπο και την πίστη σε αξίες και ιδανικά.

Το Δημοτικό Συμβούλιο Χανίων αποφάσισε τα παρακάτω:

1) Να εκφράσει τα θερμά του συλλυπητήρια στους οικείους του.

3) Να κατατεθεί στεφάνι στη μνήμη του εκλιπόντος”.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Πλατανιά κ Ιωάννη Μαλανδράκη, για τον σπουδαίο Αυτοδιοικητικό, Πολυχρόνη Πολυχρονίδη, τέως Δήμαρχο Κολυμβαρίου.

Ο Δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, στο άκουσμα της απώλειας του τέως Δημάρχου Κολυμβαρίου Πολυχρόνη Πολυχρονίδη, έκανε την εξής δήλωση:

“Ο Πολυχρόνης Πολυχρονίδης υπήρξε ένα μεγάλο κεφάλαιο για την Τοπική Αυτοδιοίκηση αλλά και για τον τόπο του γενικότερα. Λάτρης της Αυτοδιοίκησης, οραματιστής και διορατικός, ευφυής και εργατικός, άφησε ανεξίτηλο το αποτύπωμά του αρχικά ως Αντινομάρχης Πρωτογενή Τομέα Χανίων και στη συνέχεια, ως Δήμαρχος Κολυμβαρίου. Πολυσχιδής ως προσωπικότητα, με ιδιαίτερη ευαισθησία σε θέματα ανάπτυξης, πολιτισμού και περιβάλλοντος, αφήνει πίσω του έργο που αναδεικνύει τον τόπο μας, το οποίο θα παραμείνει “κτήμα” στις επόμενες γενιές.

Προσωπικά, η θλίψη για την απώλεια του, ως στενό κι αγαπημένο μέλος της οικογένειάς μας, είναι μεγάλη καθώς η συζήτηση και η συναναστροφή μαζί του, αποτελούσαν για μένα ένα “μεγάλο σχολείο”.

Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Πλατανιά

Στο άκουσμα της απώλειας του πρώην Δημάρχου Κολυμβαρίου, Πολυχρονίδη Πολυχρόνη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Πλατανιά εκλεγμένοι με την Λαϊκή Συσπείρωση, εκφράζουν την θλίψη τους και τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του εκλιπόντος.

 Βασίλης Διγαλάκης για τον θάνατο του Πολυχρόνη Πολυχρονίδη

Η είδηση του θανάτου του Πολυχρόνη Πολυχρονίδη προκαλεί θλίψη όχι μόνο στον χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, την οποία ο εκλιπών υπηρέτησε με αγάπη επί σειρά ετών, αλλά ευρύτερα στην τοπική κοινωνία του Νομού Χανίων.

Στη διάρκεια της αυτοδιοικητικής του πορείας, ως Δήμαρχος Κολυμβαρίου για δύο θητείες, Αντινομάρχης Χανίων, νομαρχιακός σύμβουλος Χανίων και δημοτικός σύμβουλος Κολυμβαρίου, ο Πολυχρόνης Πολυχρονίδης εργάστηκε με ζήλο και μεράκι για την προκοπή του τόπου μας, δίδοντας ιδιαίτερη έμφαση στην ουσιαστική στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Συλλυπητήριο μήνυμα Δημάρχου Κισσάμου για τον θάνατο του Πολυχρόνη Πολυχρονίδη

Σήμερα θρηνούμε έναν άνθρωπο ευφυή και με ήθος, έναν υπηρέτη και αγωνιστή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ένα δραστήριο και οραματιστή Δήμαρχο που επί δύο θητείες στο Δήμο Κολυμβαρίου άφησε μεγάλο έργο στην περιοχή του. Ως Αντινομάρχης Πρωτογενούς Τομέα και με την ιδιότητά του ως Γεωπόνος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία σε θέματα Περιβάλλοντος και ήταν πρωτοπόρος στην εφαρμογή εναλλακτικών καλλιεργειών στο νομό μας.

Εκ μέρους του Δήμου Κισσάμου και του Δημοτικού Συμβουλίου εκφράζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια και στους οικείους του.

Ντουντουλάκης Μανώλης

Για την  απώλεια του πρώην Δημάρχου Κολυμβαρίου, κ Πολυχρόνη Πολυχρονιδη, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Αξιωματικής Αντιπολιτευσης του Δήμου Πλατανιά, εκφράζουν την θλίψη τους και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Συλλυπητήριο μήνυμα από το ΚΙΝΑΛ Χανίων
To κίνημα αλλαγής Χανίων με βαθιά θλίψη αποχαιρετά έναν σπουδαίο αυτοδιοικητικό, με μακρά και πολυσχιδή πορεία στο τοπικό πολιτικό γίγνεσθαι, έναν ευπατρίδη ,τον Πολυχρόνη Πολυχρονίδη που έφυγε από τη ζωή.
Ο Πολύχρονης ήταν γόνος μιας δημοκρατικής οικογένειας που προσέφερε πολλά στον τόπο μας, ένας άοκνος γεωπόνος ,ένας οραματιστής αυτοδιοικητικος .

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσειΣυλληπητήριο μήνυμα του Βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ Παύλου Πολάκη

Με θλίψη πληροφορήθηκα την απώλεια ενός σημαντικού Αυτοδιοικητικού στελέχους, του Πολυχρόνη Πολυχρονίδη, πρώην Δημάρχου του Καποδιστριακού Δήμου Κολυμβαρίου. Ο εκλιπόντας υπηρέτησε με ευθύνη, συνέπεια και όραμα τον Δήμο του συμβάλλοντας ουσιαστικά στην ανάπτυξη του κυρίως σε ότι αφορά το περιβάλλον και τον πολιτισμό. Για όλους εμάς που υπηρετήσαμε την Τοπική Αυτοδιοίκηση υπήρξε εμβληματική μορφή για το πάθος με το οποίο υπερασπιζόταν τους στόχους του, την μεθοδικότητά και την αποτελεσματικότητά του.

Εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

One thought on “Χανιά | Τα συλλυπητήρια για τον θάνατο του πρώην Δημάρχου Πολυχρόνη Πολυχρονίδη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook