Θλίψη για τον θάνατο του Κρητικού διαιτητή ποδοσφαίρου Γιώργου Κουκουλάκη

θλίψη-για-τον-θάνατο-του-κρητικού-διαι-1032888

Πένθος στην ελληνική διαιτησία και στην τοπική ποδοσφαιρική κοινότητα της Κρήτης, από τον θάνατο του Γιώργου Κουκουλάκη.

Ο επί χρόνια διαιτητής της Α’ Εθνικής και πατέρας του επικεφαλής για το VAR στην Ελλάδα, Μιχάλη Κουκουλάκη, άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 76 ετών από ανακοπή καρδιάς.

Ο Γιώργος Κουκουλάκης έχει υπάρξει επίσης καθηγητής διαιτησίας και διετέλεσε για χρόνια πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών ποδοσφαίρου Ηρακλείου.

Η παράκληση της οικογένειας

Η οικογένειά του ευχαρίστησε για το «κύμα» μηνυμάτων από τον κόσμο και φρόντισε να τονίσει ότι η κηδεία θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Εξαιτίας των συνθηκών ελέω κορωνοϊού, η εξόδιος ακολουθία θα λάβει χώρα το απόγευμα της Κυριακής σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο και με τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας.

Συλλυπητήρια Περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη 

Ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης εκφράζει την λύπη του για τον θάνατο του διακεκριμένου διεθνή  Κρητικού διαιτητή FIFA  Γιώργου Κουκουλάκη και συλλυπείται την οικογένεια του.

Συγκεκριμένα σε δήλωση του ο κ Αρναουτάκης αναφέρει ότι, «ο Γιώργος Κουκουλάκης υπηρέτησε με ήθος τον Αθλητισμό και διετέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Ηρακλείου,μέλος της ΚΕΔ της ΕΠΟ, πρόεδρος της ΑΤΕΔ ΟΔΠΕ και με διεθνή παρουσία ως διαιτητής FIFA.Εκφραζω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του αλλά και στην οικογένεια των διαιτητών».

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook