Θησείο: Ο θρίαμβος της επικοινωνιακής ομάδας του Κυριάκου!

θησείο-ο-θρίαμβος-της-επικοινωνιακής-1695946

Η χθεσινή συγκέντρωση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον πεζόδρομο του Θησείου, θα μείνει στην ιστορία ως η πλέον πετυχημένη έμπνευση επικοινωνιολόγων και επίδοση σκηνοθετών στην ιστορία της πολιτικής.

Το επιτελείο του πρωθυπουργού με βάση τις τελευταίες συγκεντρώσεις ειδικά στο κέντρο της Αθήνας, είχε καταλήξει πως τυχόν απόπειρα του Κυριάκου να μιλήσει στην πλατεία Συντάγματος, θα ήταν μία αποτυχία η οποία μάλιστα θα είχε αντίκρισμα και στις εκλογές.

Έτσι, έπειτα από μεγάλη σκέψη, αλλά κυρίως μελέτη, η επικοινωνιακή ομάδα του Κυριάκου, κατέληξε στην λύση του πεζόδρομου στο Θησείο.

Στην απόφαση αυτή συνέβαλαν εκτός φυσικά από τους επικοινωνιολόγους, σκηνοθέτες, συγκοινωνιολόγοι και οι πολύτιμες πληροφορίες του δήμου και της τροχαίας Αθηνών.

Ο συγκεκριμένος πεζόδρομος, είναι πάντα γεμάτος Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βράδυ, γεγονός που θα βοηθούσε να γεμίσουν τα όποια κενά στην συγκέντρωση από περαστικούς.

 

Οι οπαδοί του Κυριάκου Μητσοτάκη μαντρωθήκαν πέριξ της εξέδρας με ειδικό φράγμα, αυστηρά καθορισμένο από τον σκηνοθέτη, ενώ η συνεχής ροή περιπατητών του πεζόδρομου, εξασφάλιζε την παρουσία κομπάρσων ώστε να δείνει την ψευδαίσθηση του εύρους.

Ακόμα και οι τουρίστες που έτρωγαν σουβλάκια στις γύρω ταβέρνες, μετατράπηκαν σε υμνητές του Κυριάκου, από τον εκπληκτικό σκηνοθέτη και το επιτελείο του.

Έτσι, το επιτελείο του Κυριάκου κατάφερε να εξασφαλίσει ένα αποτέλεσμα που υπό άλλες συνθήκες θα ήταν καταστροφικό για την εκλογική μάχη.

Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά το ρητό, «ότι πληρώνεις παίρνεις».

Και ο Κυριάκος, πληρώνει καλύτερα…

newsbreak.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook