Θετικός στον κορoνοϊό ο Ραφαέλ Ναδάλ – «Περνάω κάποιες δύσκολες στιγμές»

θετικός-στον-κορoνοϊό-ο-ραφαέλ-ναδάλ-1341503

Θετικός στον κορoνοϊό βρέθηκε ο Ραφαέλ Ναδάλ όπως γνωστοποίησε ο ίδιος με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διατηρεί.

Όπως αναφέρει ο κορυφαίος Ισπανός τενίστας βρέθηκε θετικός στον ιό σε PCR τεστ που του έγινε κατά την επιστροφή στην Ισπανία.

Η ανάρτηση του Ραφαέλ Ναδάλ:

«Θέλω να σας ανακοινώσω ότι κατά την επιστροφή μου στο σπίτι, μετά τη συμμετοχή μου στο τουρνουά του Άμπου Ντάμπι, βρέθηκα θετικό στον COVID μετά από PCR που έκανα όταν έφτασα στην Ισπανία. Τόσο στο Κουβέιτ, όσο και στο Άμπου Ντάμπι περνούσαμε από έλεγχο ανά δύο ημέρες και όλα τα τεστ ήταν αρνητικά. Το τελευταίο ήταν την Παρασκευή και το αποτέλεσμα βγήκε την Κυριακή.

Περνάω κάποιες δύσκολες στιγμές αλλά ελπίζω ότι η κατάσταση θα βελτιωθεί σιγά σιγά. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε καραντίνα στο σπίτι και έχω επικοινωνήσει με όσους ήρθαν σε επαφή μαζί μου. Ως αποτέλεσμα αυτής της κατάστασης πρέπει να έχω μεγάλη ευελιξία στο πρόγραμμα μου και θα αναλύσω τις επιλογές μου ανάλογα με την εξέλιξη της υγείας μου. Θα σας κρατάω ενήμερους για τις αποφάσεις μου σχετικά με τα τουρνουά».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rafa Nadal (@rafaelnadal)

iefimerida.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook