Θετική στον κορονοϊό η Χριστίνα Μπόμπα – Σε καραντίνα μαζί με τον Σάκη Τανιμανίδη | Video

θετική-στον-κορονοϊό-η-χριστίνα-μπόμπ-1011364

Με βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Χριστίνα Μπόμπα ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους πως βρέθηκε θετική στον κορονοϊό.

«Γεια σας, κάνουμε αυτό το βίντεο γιατί αισθάνθηκα την ανάγκη να σας πω ότι έχω και εγώ κορονοϊό. Ο Σάκης δεν έχει, δεν ξέρω πώς γίνεται αυτό, αλλά μόλις μάθαμε τα νέα, σε λίγο θα πιάσουμε ο καθένας από ένα δωμάτιο για να μειώσουμε τις πιθανότητες να τον κολλήσω.

Κάνω αυτό το βίντεο για να το πω γιατί θεωρώ πολύ σημαντικό όσοι έχουν κορονοϊό ή νομίζουν ότι έχουν προσβληθεί, να βγαίνουν, να το λένε, να προστατεύουν τους γύρω τους, να προστατεύουν τις ευπαθείς ομάδες και να κάνουν το καλύτερο δυνατό γιατί μιλάμε για μια πανδημία. Γι’ αυτό το λόγο μπαίνουμε και οι δυο σε καραντίνα. Ο Σάκης θα επανεξεταστεί μετά από μια εβδομάδα» ανέφερε η Χριστίνα Μπόμπα στο βίντεο που δημοσίευσε και στο οποίο έχει στο πλευρό της τον σύζυγο της Σάκη Τανιμανίδη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Είμαι καλά, είμαι σε καραντίνα σπίτι μου, τηρώ όλα τα μέτρα των επίσημων φορέων! Πάρτο σοβαρά, δεν είναι αστείο ? #μένουμεσπίτι

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa Tanimanides (@chrismpo) στις

«Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι ότι δεν χρειάζεται πανικός. Οι νέοι έτσι κι αλλιώς το περνάνε σαν μια απλή γρίπη, η Χριστίνα αυτή τη στιγμή έχει λίγα δέκατα. Χρειάζεται απλά μεγάλη προσοχή γιατί μπορεί να συμβεί στον καθένα μας» τόνισε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Πηγή: newsbeast.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook