Θεσσαλονίκη: Στον ανακριτή οι δυό κατηγορούμενοι για τη φονική ληστεία στο ψιλικατζίδικο

θεσσαλονίκη-στον-ανακριτή-οι-δυό-κατη-1315419

Στον τέταρτο τακτικό ανακριτή Θεσσαλονίκης απολογούνται σήμερα οι δυο κατηγορούμενοι για τη φονική ληστεία με θύμα 44χρονο, που σημειώθηκε τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, σε κατάστημα ψιλικών επί της οδού Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα.

Ο μεν 27χρονος, που φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον άτυχο υπάλληλο, διώκεται για ανθρωποκτονία με δόλο, ληστεία και παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, ο δε 35χρονος συνεργός του αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της συνέργειας στη ληστεία και της κατοχής ναρκωτικών (κάνναβη).

Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε μέχρι τώρα ο 27χρονος, μέσω του συνηγόρου του, βρισκόταν υπό την επήρεια ναρκωτικών και δεν ήθελε να σκοτώσει τον 44χρονο, ενώ κατά τους ίδιους ισχυρισμούς, το όπλο εκπυρσοκρότησε στη διάρκεια της συμπλοκής με τον υπάλληλο. Ο 35χρονος αρνείται ότι γνώριζε για τη ληστεία και τη δολοφονία.

Δακτυλικό αποτύπωμα «πρόδωσε» τον συνεργό 

Ένα δακτυλικό αποτύπωμα σε μια σακούλα στο ψιλικατζίδικο οδήγησε τους αστυνομικούς στην ταυτοποίηση και τη σύλληψη του 35χρονου συνεργού του δολοφόνου του υπαλλήλου του καταστήματος. Ο Έλληνας συνεργός την ώρα της ληστείας εκτελούσε χρέη τσιλιαδόρου και διέφυγε μαζί με το δράστη αμέσως μετά την επίθεση στον άτυχο Μάριο. Ο 27χρονος δράστης, αλβανικής καταγωγής, ο οποίος συνελήφθη λίγη ώρα αργότερα από τη σύλληψη του συνεργού του, ισχυρίζεται ότι όλα έγιναν καταλάθος κι ότι χρειαζόταν χρήματα.

Πηγή: protothema.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook