Θεσσαλονίκη: Σε ψυχιατρική κλινική ο 24χρονος ράπερ μετά την πολύωρη κατάθεσή του

θεσσαλονίκη-σε-ψυχιατρική-κλινική-ο-24χ-1177735

Αρκετές ώρες διήρκεσε η κατάθεση του 24χρονου ράπερ στους αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ο νεαρός κλήθηκε να δώσει εξηγήσεις για το πού βρισκόταν στο διάστημα που αναζητούνταν αλλά και για τους λόγους που τον οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival, αμέσως μετά την κατάθεσή του οδηγήθηκε συνοδεία αστυνομικών σε ψυχιατρική κλινική, όπου και θα παραμείνει για τις επόμενες ημέρες.

O εντοπισμός του ράπερ

Αίσιο τέλος είχε τα ξημερώματα του Σαββάτου η υπόθεση εξαφάνισης του 24χρονου ράπερ Lamanif. Ο νεαρός βρέθηκε ζωντανός σε υπαίθριο χώρο της περιοχής της Ανάληψης, στη Θεσσαλονίκη, περίπου στις 02.30 π.μ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντοπίστηκε σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση από άνδρες της επίλεκτης ομάδας που συστάθηκε από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ελληνικής Αστυνομίας και μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για προληπτικούς λόγους.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο συναγερμός στις Αρχές σήμανε μετά από ένα βίντεο που ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, εκφράζοντας την πρόθεσή του να βάλει τέλος στη ζωή του. Όπως εξηγούσε, αιτία ήταν ένα ροζ βίντεο με προσωπικές του στιγμές που διέρρευσε στο διαδίκτυο.

Το βίντεο ανέβηκε στο διαδίκτυο αργά το βράδυ της Δευτέρας και οι Αρχές ενημερώθηκαν για αυτό νωρίς το πρωί. Κατά τη διάρκεια της νύχτας υπήρξε κινητοποίηση από χρήστες, κοινοποιώντας το βίντεο και ζητώντας άμεση παρέμβαση της αστυνομίας για να τον αποτρέψουν.

eleftherostypos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook