Θεσσαλονίκη: Παραδέχεται την αρπαγή και τη χορήγηση ουσίας στην 10χρονη, αρνείται την ασέλγεια η 34χρονη

θεσσαλονίκη-παραδέχεται-την-αρπαγή-κ-1329544

Μία πρώτη σύντομη τοποθέτηση έκανε στο δικαστήριο η 34χρονη που κατηγορείται για την αρπαγή και την σεξουαλική κακοποίηση της 10χρονης, στη Θεσσαλονίκη, μία υπόθεση που είχε συγκλονίσει την κοινή γνώμη τον Ιούνιο του 2020.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας, στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, η κατηγορούμενη παραδέχτηκε ότι άρπαξε την ανήλικη και της χορήγησε “κάποια ουσία”, αλλά αρνείται ότι ασέλγησε σε βάρος της.

“Αποδέχομαι την αρπαγή της ανήλικης κι ότι της χορήγησα κάποια ουσία. Αρνούμαι ότι την εγκατέλειψα και τις κατηγορίες περί ασέλγειας” είπε η 34χρονη, η οποία κρατείται στις Γυναικείες Φυλακές Ελαιώνα Θηβών -σημειώνεται ότι στις 18/12 συμπληρώνεται το 18μηνο, ανώτατο όριο, της προσωρινής κράτησης.

Η ίδια ανέφερε πως θα εξηγήσει αργότερα, στην απολογία της, τι ακριβώς συνέβη στα δύο 24ωρα που κράτησε παράνομα την ανήλικη και ποια ήταν τα κίνητρά της.

Τι υποστήριξε ο 41χρονος που κατηγορείται ως συνεργός

Από την πλευρά του, ο 41χρονος που φέρεται να ήταν συνεργός της, αρνήθηκε κάθε εμπλοκή στην υπόθεση, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι ούτε είδε ούτε άγγιξε την 10χρονη. “Δεν είχα καταλάβει τις προθέσεις της”, υποστήριξε αναφερόμενος στη συγκατηγορούμενή του και πρόσθεσε ότι δεν έχει καμία ανάμειξη στην κακοποίηση του παιδιού, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Υπενθυμίζεται ότι η 34χρονη διώκεται για: αρπαγή ανηλίκου με σκοπό να το μεταχειριστεί ο δράστης σε ανήθικες ασχολίες, βιασμό, γενετήσια πράξη με ανήλικο, προμήθεια και κατοχή ναρκωτικών για αποκλειστικά ιδία χρήση, έκθεση, όπως επίσης διακεκριμένη περίπτωση διακίνησης ναρκωτικών με τη μορφή της ανάμειξης του σε ποτό, με σκοπό τη διάθεσή του.

Ο 41χρονος -που η εμπλοκή του προέκυψε σχεδόν ένα χρόνο αργότερα ύστερα από άρσεις του απορρήτου των τηλεπικοινωνιών και του Διαδικτύου στις επικοινωνίες της 34χρονης- διώκεται για συνέργεια στις πράξεις της αρπαγής ανηλίκου και της έκθεσης. Μετά την απολογία του στην ανακρίτρια είχε αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους και χρηματική εγγύηση.

Η δίκη ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης συνεχίζεται με την εξέταση των μαρτύρων. Πρώτη ανέβηκε στο βήμα η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook