Θεσσαλονίκη: Ο πατέρας του Άλκη για πρώτη φορά στο γήπεδο του Άρη μετά τη δολοφονία του 19χρονου

θεσσαλονίκη-ο-πατέρας-του-άλκη-για-πρώ-1437398

Συγκινητική στιγμή στη Θεσσαλονίκη. Ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού βρέθηκε για πρώτη φορά στο γήπεδο του Άρη, μετά τη δολοφονία του 19χρονου  γιου του, που “έσβησε” την 1η Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα thesstoday.gr, ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης Καμπανός, μαζί με αντιπροσωπεία βετεράνων του Άρη έδωσαν το “παρών” στο Κλεάνθης Βικελίδης, εκεί όπου εκτυλίχθηκαν συγκινητικές στιγμές. Τους βετεράνους εκπροσώπησαν οι Ντίνος Κούης, Γιάννης Βένος, Κώστας Παπαϊωάννου, Κώστας Δράμπης, Κλήμης Γούναρης, Γιώργος Κολτσίδας, Παναγιώτης Κατσιαρός, Γιώργος Φοιρός, Άγγελος Σπυρίδων και Γιάννης Τζιφόπουλος.

Η συνάντηση έγινε μέσα στον αγωνιστικό χώρο του Χαριλάου, με τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές να προσφέρουν στον Αριστείδη Καμπανό τα αναμνηστικά από το πρόσφατο φιλικό που έγινε στο Νέο Ηράκλειο, στην Αθήνα, στη μνήμη του Άλκη.

Ο πατέρας του Άλκη Καμπανού ήταν ιδιαίτερα συγκινημένος, ενώ μεταξύ άλλων έλεγε…: «…ήσασταν τα είδωλα μου όταν ήμουν μικρός σας ευχαριστώ …», κάνοντας παράλληλα μια βόλτα με τους βετεράνους μέσα στον αγωνιστικό χώρο.

Πηγή: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook