Θεσσαλονίκη: Νεκρός 19χρονος οπαδός από επίθεση με μαχαίρι – Ακόμα δύο τραυματίες

θεσσαλονίκη-νεκρός-19χρονος-οπαδός-από-1362668
Φωτογραφία αρχείου

Αιματηρή συμπλοκή σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη τη νύχτα της Τρίτης με έναν νεκρό και δυο σοβαρά τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στην αιματηρή συμπλοκή συμμετείχαν 30 άτομα, όπου τραυματίστηκαν τρία άτομα ηλικίας 18 με 20 ετών, εκ των οποίων ο ένας τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαίρωμα στα πλευρά.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Θεοδώρου Γαζή, επάνω από την Αλεξάνδρου Παπαναστασίου, στην περιοχή της Χαριλάου της Θεσσαλονίκης.

Στο σημείο έφτασε άμεσα το ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τους δύο τραυματίες και τον έναν νεκρό με προορισμό το Νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival, άτομο που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα, μάρκας BMW, κινήθηκε πεζό προς τον 19χρονο και τους δύο φίλους του.

Πριν προλάβουν να αντιληφθούν τι συμβαίνει τους είπε: «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια άρχισε να τους χτυπά με το μαχαίρι.

Ο 19χρονος δέχτηκε μαχαιριά στο εσωτερικό μέρος του ποδιού του, κοντά στην βουβωνική χώρα. Ο δεύτερος νεαρός έφερε τραύμα στο κεφάλι και τον θώρακα. Το τρίτο μέλος της παρέας δέχτηκε μαχαιριά στον γλουτό.

Στο σημείο έσπευσε άμεσα περιπολικό της άμεσης δράσης και βρήκε τους νεαρούς αιμόφυρτους να ζητούν βοήθεια. Οι αστυνομικοί παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες. Ο 19χρονος αιμορραγούσε ακατάσχετα. Άφησε την τελευταία του πνοή πριν την άφιξη του ασθενοφόρου και της κινητής μονάδας του ΕΚΑΒ. Οι δύο φίλοι του νεκρού νεαρού διακομίστηκαν στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τουλάχιστον δεκαπέντε προσαγωγές υπόπτων και εξετάζεται η ενδεχόμενη εμπλοκή τους στο επεισόδιο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook