Θεσσαλονίκη: Μετά τις απειλές κόλλησαν… κηδειόχαρτα για τον Πρύτανη του ΑΠΘ μετά την λήξη κατάληψης στο τμήμα Βιολογίας

θεσσαλονίκη-μετά-τις-απειλές-κόλλησα-1352999

Μετά τις απειλές για τη ζωή του Πρύτανη, ήρθαν αυτά τα κηδειόχαρτα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Άγνωστοι κόλλησαν κηδειόχαρτα σε κεντρικό σημείο της Θεσσαλονίκης, τα οποία αναφέρονται στον Πρύτανη του ΑΠΘ, Νίκο Παπαϊώάννου. Πιο συγκεκριμένα, τα κηδειόχαρτα έχουν κολληθεί στην Καμάρα, ενώ τα όσα αναγράφονται προκαλούν τρόμο.

Το περιστατικό αυτό έρχεται λίγες ώρες αφότου έγινε γνωστό ότι ο Πρύτανης δέχεται απειλές για τη ζωή του, μετά την πρόσφατη λήξη κατάληψης του πανεπιστημιακού χώρου που διήρκησε 34 ολόκληρα χρόνια.

Οι δράστες έγραψαν στα κηδειόχαρτα, πως ο Πρύτανης του ΑΠΘ επέλεξε να ανοίξει τον τάφο του. «Η σορός θα βρίσκεται κάτω από τα μπάζα της κατάληψης στο Στέκι το Βιολογικό» αναφέρεται χαρακτηριστικά.

Σε δηλώσεις του ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου κάνει λόγο για γνωστούς τραμπούκους που «φαντασιώνονται ότι θα συνεχίσουν το έργο τους όπως είχαν συνηθίσει. Όποιος δεν το αποδεχτεί και συνεχίζει να μηρυκάζει αθλιότητες, θα αντιμετωπίσει τις συνέπειες του νόμου. Φυσικά η καταδίκη τέτοιων φασιστικών συμπεριφορών είναι αυτονόητη και θα πρέπει όλα τα πολιτικά κόμματα να πάψουν να κρύβονται και να πάρουν καθαρή θέση», τονίζει ο κ. Οικονόμου.

Δείτε τις φωτογραφίες του seleo.gr, με τα κηδειόχαρτα που κόλλησαν οι άγνωστοι δράστες στη Θεσσαλονίκη…

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook