Θεσσαλονίκη: Φυλάκιση με αναστολή σε 41χρονο που έπεισε 14χρονη να του στείλει φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου

θεσσαλονίκη-φυλάκιση-με-αναστολή-σε-41χ-1508065

Ποινή φυλάκισης 3 ετών, με τριετή αναστολή, επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης σε άνδρα, 41 ετών, ο οποίος κατείχε φωτογραφίες ερωτικού περιεχομένου από 14χρονη, την οποία είχε γνωρίσει μέσω διαδικτύου. Κρίθηκε ένοχος για κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας, διά του διαδικτύου, με την αναγνώριση δύο ελαφρυντικών- του πρότερου έντιμου βίου και της ειλικρινούς μεταμέλειας.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2011, όταν ο κατηγορούμενος γνώρισε τη 14χρονη (τότε) μαθήτρια γυμνασίου, σε δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης. Η γνωριμία εξελίχθηκε σε προσωπική επικοινωνία, είτε με μηνύματα είτε τηλεφωνικά. Κατά την ίδια δικογραφία, δύο μήνες μετά την έναρξη των συνομιλιών τους, ο 41χρονος αξίωσε από την ανήλικη να του αποστείλει φωτογραφίες στις οποίες απεικονιζόταν γυμνή και σε συγκεκριμένες πόζες. Εκείνη πείστηκε και του έστειλε φωτογραφίες.

Το κουβάρι της υπόθεσης άρχισε να ξετυλίγεται, όταν ένα χρόνο αργότερα, η ανήλικη έφυγε κρυφά από το σπίτι της στην Αιτωλοακαρνανία για να τον συναντήσει στη Θεσσαλονίκη. Καθώς, όμως, είχε λάθος διεύθυνση, το κοριτσάκι περιπλανήθηκε δύο 24ωρα στην πόλη, μέχρι που ήρθε σε επικοινωνία ο πατέρας της με τον κατηγορούμενο και την αναζήτησαν στην πόλη μέχρι που την εντόπισαν.

«Μου παρουσιάστηκε ως 25χρονος», κατέθεσε -μεταξύ άλλων- η παθούσα, (25 ετών σήμερα), στο δικαστήριο. Ο ίδιος, στην απολογία του, ανέφερε ότι δεν γνώριζε την πραγματική της ηλικία, θεωρώντας ότι επρόκειτο για μεγαλύτερης ηλικίας κοπέλα. Απολογήθηκε δε, ότι σήμερα ζει και εργάζεται στη Γερμανία.

Πρωτόδικα καταδικάστηκε σε κάθειρξη 5 ετών, ενώ είχε αφεθεί ελεύθερος ενόψει του Εφετείου.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook