Θεσσαλονίκη: Εικόνες Βενετίας από το μπουρίνι, εγκλωβισμένοι οδηγοί, λεωφορείο «υποβρύχιο», εκατοντάδες κλήσεις στην πυροσβεστική

θεσσαλονίκη-εικόνες-βενετίας-από-το-μ-1465827

Τεράστια προβλήματα άφησε πίσω της η σφοδρότατη νεροποντή που ξέσπασε στη Θεσσαλονίκη. Δυνατοί άνεμοι και χαλαζόπτωση προκάλεσαν πλημμύρες, υλικές ζημιές και μποτιλιάρισμα στους δρόμους.

Συγκλονιστική είναι η μαρτυρία μίας γυναίκας που ενώ οδηγούσε μέσα στη θεομηνία κάτω από τη γέφυρα στην Αγίων Πάντων στη Θεσσαλονίκη, εγκλωβίστηκε στο ΙΧ της από τα λασπόνερα και αναγκάστηκε να βγει από το παράθυρο του αυτοκινήτου της για να σωθεί!

Στην προέκταση της οδού Μακρυγιάννη στην Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης, τουλάχιστον τρία οχήματα εγκλωβίστηκαν, ενώ η υπόγεια σήραγγα γέμισε με νερό και έγινε απροσπέλαστη!

Σοβαρό πρόβλημα στην οδό Λαγκαδά, που λίγη ώρα μετά τη δυνατή βροχή μετατράπηκε σε ορμητικό χείμαρρο, ο οποίος προκάλεσε ακινητοποίηση των οχημάτων. Στην περιοχή έπεσαν δένδρα και κάδοι ξεχύθηκαν στους δρόμους.

Λεωφορείο το οποίο κινείτο στην περιοχή του Βαρδαρίου, πλημμύρισε σε τέτοιο βαθμό που οι επιβάτες εμβρόντητοι έβλεπαν τα νερά στο εσωτερικό του.

Στη συμβολή των οδών Κλεάνθους με Ανατολικής Θράκης έφυγε μεταλλικό καπάκι που ήταν στη μέση του δρόμου με αποτέλεσμα να πέσει η ρόδα ΙΧ αυτοκινήτου.

To τηλεφωνικό κέντρο της πυροσβεστικής δέχτηκε περίπου 200 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων και και κοπές πεσμένων δέντρων. Το ευτύχημα είναι ότι δεν υπήρξαν τραυματισμοί, ωστόσο υπήρξαν μεγάλες υλικές ζημιές, τόσο στα αυτοκίνητα όσο και στο οδικό δίκτυο.

Πηγή: newsit.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook