Θεσπρωτία: Η «Avra» ξετρύπωσε πάνω από 15 κιλά χασίς από κρύπτη αυτοκινήτου | Photos + Video

θεσπρωτία-η-avra-ξετρύπωσε-πάνω-από-15-κιλ-916566

Περισσότερα από 15 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, κατασχέθηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, τα οποία εντοπίστηκαν με τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου , σε κρύπτη αυτοκινήτου στην Λωρίδα Σαγιάδας, χθες το μεσημέρι.

Ειδικότερα, οι αστυνομικοί, χθες το μεσημέρι στη Λωρίδα Σαγιάδας Θεσπρωτίας, εντόπισαν ύποπτο αυτοκίνητο με οδηγό έναν 22χρονο Αλβανό και το ακινητοποίησαν για έλεγχο.

Σε έρευνα που ακολούθησε στο όχημα, με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών «Avra», βρέθηκαν σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη, μεταξύ των πίσω καθισμάτων και του χώρου των αποσκευών του αυτοκινήτου, 14 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 15 κιλών και 500 γραμμαρίων, τα οποία και κατασχέθηκαν.

Ο 22χρονος συνελήφθη, ενώ κατασχέθηκαν το αυτοκίνητο, που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά των ναρκωτικών, καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας, ενώ την προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

zarpanews.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook