Θες πλύσιμο αυτοκινήτου στα Χανιά; Σκέψου «Lampiko»

θες-πλύσιμο-αυτοκινήτου-στα-χανιά-σκέ-1061853

Το πλυντήριο αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών Lampiko Carwash, ήρθε κοντά μας πριν έναν χρόνο και υπόσχεται την καλύτερη δυνατή φροντίδα των τετράτροχων και δίτροχων φίλων μας.

Στόχος μας είναι το πιο ασφαλές πλύσιμο στην καλύτερη ποιότητα που μπορείτε να βρείτε στην περιοχή των Χανίων, για να πηγαίνετε στη δουλειά και τη βόλτα σας… καθαροί!«, σημειώνουν οι ιδιοκτήτες, κύριοι Νικόλαος Πετράκης και Ιωάννης Σειστάκης.

Οι σχέση έμπιστοσύνης με τον πελάτη και το τέλειο αποτέλεσμα σε κάθε εργασία που εκτελείται, είναι τα δυνατά σημεία της επιχείρησης που προσφέρει πλύσιμο μόνο στο χέρι.

Πρόκειται για ένα από τα λίγα καταστήματα όπου το detailing στην παροχή υπηρεσιών βρίσκεται σε επίπεδα εξωτερικου, καθώς χρησιμοποιούνται παντα τα καλύτερα υλικά που υπάρχουν στην αγορά, ενώ παρέχεται πιστοποίηση και εγγύηση για οποιαδήποτε υπηρεσία ζητηθεί.

«Η τέλεια εξυπηρέτηση σε συνδυασμό με τις χαμηλές τιμές, τις εργασίες που αγγίζουν την τελειότητα, το εκπαιδευμένο και εξειδικευμένο προσωπικό αλλά και τα ιταλικά προϊόντα που χρησιμοποιούμε και δύσκολα τα βλέπει ο ανταγωνισμός, συνθέτουν ένα σύνολο πρότυπων υπηρεσιών που μας κάνει να ξεχωρίζουμε», τονίζουν οι ιδιοκτήτες.

Διεύθυνση:  Λισσού 18, Κουμπές, Χανιά, Τηλέφωνο:  6986739060

Facebook:
https://www.facebook.com/lampikowash/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακολουθήστε το ZARPANEWS.gr
στο Google News και στο Facebook