Θες να μάθεις αν η κοπέλα σου σε απατάει; Δες ποιες είναι οι 10 ύποπτες ενδείξεις

Η κοινή αντίληψη θέλει τις γυναίκες να απιστούν λιγότερο σε σχέση με τους άντρες. Οι έρευνες, ωστόσο, έχουν διαφορετική άποψη. Σύμφωνα λοιπόν με έρευνες που πραγματοποιήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι το 19% των γυναικών έχουν απατήσει τους συντρόφους τους, δηλαδή μόνο 4% λιγότερο από το 23% των άπιστων αντρών. Επομένως, όταν μιλάμε για απιστία, δεν διαφέρουμε μεταξύ μας και πολύ τελικά.

Το κέρατο φύλο δεν κοιτά και έχει συμβεί και στις καλύτερες οικογένειες. Και βέβαια θα απορείς πως μπορείς να καταλάβεις αν σου τα… φοράει, έτσι ώστε να δράσεις άμεσα και να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις επί του θέματος. Υπάρχουν όμως έχω να σου πω πάντα σημάδια για να σε ξυπνήσουν από τον λήθαργο, στον οποίο μπορεί να βρίσκεσαι, και να σε βάλουν σε υποψίες. Γι’ τον λόγο αυτό θα σου παραθέσω στη συνέχεια δέκα σημάδια που δείχνουν πως κάποιο λάκκο έχει η φάβα.

Διάβασέ τα προσεχτικά και βγάλε τα συμπεράσματά σου.

1. Έχει σταματήσει να είναι γκρινιάρα
Αν και όπως ακούγεται φαντάζει ιδανικό και πολύ ωραίο, θα πρέπει να προβληματιστείς. Θα περίμενε κανείς πως μια άπιστη γυναίκα θα είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένη και κατά συνέπεια οι καυγάδες θα έπρεπε να είναι πιο συχνοί, και όχι πιο σπάνιοι. Κι όμως, στις περισσότερες περιπτώσεις ισχύει το αντίθετο. Μια δυσαρεστημένη γυναίκα που βρίσκει «παρηγοριά» σε έναν ξένο άντρα, κατά κανόνα χαλαρώνει με τα προβλήματα που υπάρχουν με τον δικό της. Και αυτό γιατί την απασχολούν πλέον άλλα πράγματα. Έτσι, δεν είναι πια και τόσο σημαντικό ότι ξέχασες να ανάψεις τον θερμοσίφωνα, μπροστά στο γεγονός ότι εκείνη έλαβε λουλούδια στο γραφείο από τον κρυφό θαυμαστή της. Δεν κοίταξε καν το ρολόι, ώστε να σου φωνάξει που άργησες να γυρίσεις από τις μπύρες με τον Μπάμπη, διότι πέρασε όλο το βράδυ να μιλάει στο facebook με το νέο της φλερτ.

Δεν προλαβαίνει να θυμώσει με το γεγονός ότι δεν κανόνισες τίποτα για την επέτειό σας, διότι την αφορά περισσότερο πως θα κανονίσει την «κρυφή» συνάντηση με τον εραστή της. Με άλλα λόγια, έχεις περάσει πλέον σε δεύτερη μοίρα. Το καλό της υπόθεσης είναι πως η γκρίνια της, που τόσο σου την έσπαγε, έχει τώρα μειωθεί. Το κακό ωστόσο είναι πως ίσως να σε απατάει. Δυστυχώς, σε αυτή τη ζωή δεν μπορείς να τα έχεις όλα, «και την πίτα ολόκληρη, και τον σκύλο χορτάτο»…

2. Έχεις ξεχάσει τι σημαίνει σεξ
Ποιος ο λόγος να κάνετε σεξ, την στιγμή που αυτή αντλεί την ικανοποίησή της από αλλού; Σε αντίθεση με έναν άπιστο άντρα, που μπορεί να μοιράζει τον ερωτισμό του σε δύο ή και περισσότερους στόχους, οι γυναίκες είναι συνήθως προσηλωμένες σεξουαλικά σε έναν, που δεν είναι άλλος από εκείνον που τις ικανοποιεί και περισσότερο. Θα το καταλάβεις ότι συμβαίνει αν ξαφνικά δεν έχει ποτέ όρεξη για σεξ, και σου λέει πως είναι νυσταγμένη, πιασμένη, φουσκωμένη, έχει πονοκέφαλο και άλλες τέτοιες γεροντίστικες παραξενιές, με σκοπό να σε αποφύγει. Ενίοτε θα ανταποκρίνεται στις επιθυμίες σου, κυρίως όμως για να μην υποπτευθείς τίποτα και να σου ρίξει στάχτη στα μάτια. Αλλά να θυμάσαι πάντα πως μια γυναίκα που απατάει, ποτέ δεν θα πλησιάσει εκείνη πρώτη τον άλλον ερωτικά. Και αυτό όχι μόνο γιατί είναι «χορτάτη», αλλά κυρίως γιατί δεν την αφήνουν οι τύψεις της να προχωρήσει…

3. Περιποιείται ιδιαίτερα τον εαυτό της
Ίσως το πιο κλασικό και αδιαμφισβήτητο σημάδι απιστίας, που ισχύει στην περίπτωση και των δύο φύλων. Νέες συνδρομές στα γυμναστήρια, απώλεια κιλών, νέο κούρεμα, νέο μακιγιάζ και ολοκαίνουρια ρούχα, είναι μερικά από τα στοιχεία που πρέπει να σε προβληματίσουν. Ακόμη πιο δυνατά πρέπει να χτυπήσει το καμπανάκι, όταν εντοπίσεις στο συρτάρι της και νέα εσώρουχα, τα οποία εσύ δεν έχεις δει ποτέ φορεμένα. Ένας εραστής στη ζωή της σημαίνει μια γενική ανανέωση, εσωτερική και εξωτερική, και ένα θαυμάσιο κίνητρο για να φροντίσει περισσότερο τον εαυτό της. Και αν ξαφνικά τη δεις να περνάει διπλάσια ώρα το πρωί να ετοιμαστεί για το γραφείο, μπορείς να έχεις και μια καλή πρώτη εικόνα για το που μπορεί να βρίσκεται αυτός ο νέος θαυμαστής της, και ενδεχομένως εραστής της.

4. Μια νέα φίλη εμφανίζεται από το πουθενά
Πρόκειται για την δεσποινίς «Άλλοθι», την φανταστική αυτή φίλη, που κάθε άπιστη γυναίκα κάνει μαζί της παρέα… Μήπως μπορείς να θυμηθείς και πόσο καιρό ακούς για εκείνη; Γιατί, από τότε είναι που ξεκίνησε και το φλερτ μαζί του. Μπορείς ακόμη να θυμηθείς και πόσες φορές συναντήθηκε μαζί της για ποτά; Γιατί, πρόκειται για τα βράδια που η δικιά σου κυλιόταν σε ξένα σεντόνια… Εντάξει, ας μην είμαστε τόσο απόλυτοι και καχύποπτοι. Υπάρχει πάντα και η περίπτωση να έχει απλώς διευρύνει τον κοινωνικό της κύκλο. Όμως, οι πραγματικά αθώες γυναίκες, οι πιστές, αυτές που έχουν καθαρή τη συνείδησή τους, και δεν έχουν κανένα λόγο να μη θέλουν να σε συστήσουν στις φίλες τους, είτε αυτές είναι νέες, είτε παλιές, θα δέχονταν να βγείτε για εκείνα τα ποτά όλοι μαζί, έστω και μία φορά. Όσο λιγότερα ξέρεις για αυτή τη νέα μυστηριώδη φίλη, τόσο η περίπτωση μυρίζει κάλυψη από χιλιόμετρα…

5. Σε κρατάει σε απόσταση ασφαλείας από το κινητό της
Παίρνει το κινητό μαζί της για να πάει στο μπάνιο της καφετέριας ή ακόμη χειρότερα, όταν κάνει μπάνιο στο σπίτι; Ταράζεται όταν χτυπάει, το έχει μονίμως στο αθόρυβο, και το κλείνει τα βράδια, με την δικαιολογία «να μην σας ενοχλεί»; Και φυσικά ο κωδικός κλειδώματός του είναι επτασφράγιστο μυστικό; Η όλη αυτή στάση πρέπει να σε κινητοποιήσει φίλε μου. Αν όντως ήταν αθώα και δεν είχε να σου κρύψει κάτι, τότε γιατί δείχνει τόση μυστικοπάθεια; Ξέρω ότι θεωρείς «ξεπεσμό» το να ψαχουλέψεις τα πράγματά της, και πιστεύεις ότι είναι θέμα αξιοπρέπειας και σεβασμού του προσωπικού χώρου… Όλα αυτά είναι όντως σωστά, αλλά μόνο στην περίπτωση που οι συνθήκες είναι κανονικές. Τώρα που η εμπιστοσύνη έχει κάνει φτερά, εσύ γιατί κρατάς ακόμη τους τύπους;

6. Αποστασιοποιείται από τους δικούς σου
Ξαφνικά δεν θέλει και τόσο να τα λέει με την αδερφή σου, να επισκέπτεστε τους γονείς σου και να έρχονται από το σπίτι οι κολλητοί σου. Οποιαδήποτε γυναίκα που διαθέτει έστω και μια υποψία συνείδησης, θα κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις από τους δικούς σου ανθρώπους, όταν αρχίσει να σε απατάει. Ειδικά μάλιστα αν είναι αρχάρια στην απιστία, δεν θα μπορεί να διαχειριστεί τη Πέμπτη να αναστενάζει με τον εραστή της, και την Παρασκευή να ανταλλάσσει tips για κοκκινιστό μοσχαράκι με τη μάνα σου. Ομοίως, θα προσπαθήσει να κρατήσει και σένα σε απόσταση και από το δικό της στενό οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον, διότι αυτές οι συναντήσεις θα είναι άβολες, τόσο για εκείνη, που θα πρέπει να καλύψει τα ακάλυπτα, όσο και για τους άλλους που θα ξέρουν τι συμβαίνει και θα αποδοκιμάζουν τις πράξεις της.

7. Σε έχει αφήσει… λάσκα
Από εκεί που πάντα είχε μια πρόταση για τους δυο σας, και οι ιδέες της έρχονταν η μία μετά την άλλη, τώρα ξαφνικά προσιδιάζει στην «Μαρία της σιωπής» και περιμένει από εσένα να της προτείνεις εξόδους και διάφορες δραστηριότητες και, ακόμη και όταν το κάνεις, δεν είναι σίγουρο πως θα είναι πρόθυμη να σε ακολουθήσει. Θα παρατηρήσεις δηλαδή μία φανερή απώλεια ενδιαφέροντος! Οι γυναίκες έχουν μια τάση να θέτουν ως πρώτη προτεραιότητά τους τη σχέση τους και να θέλουν να περνάνε όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο με τα αγόρια τους. Αν επομένως το τελευταίο διάστημα περνάς τον περισσότερο χρόνο με τους κολλητούς σου, παρά μαζί της, τότε ίσως δεν θα έπρεπε να πανηγυρίζεις για αυτή σου την ελευθερία, γιατί σε οδηγεί αργά, αλλά σταθερά στην μοναξιά…

8. Σου μιλάει συνεχώς για εκείνον
Περίεργο και όμως αληθινό! Όσο παράλογο και αν ακούγεται, το κορίτσι σου θα αναφέρεται απροκάλυπτα στον τύπο με τον οποίο σε κερατώνει, πράγμα που θα κάνει ασυναίσθητα, και όχι επίτηδες. «Θέλει η… Πόπη να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει», που λέει και ο θυμόσοφος λαός, ταιριάζει να πούμε σε αυτή την περίπτωση γάντι. Ειδικά μάλιστα στην αρχή του φλερτ τους, θα είναι τόσο ενθουσιασμένη με το γεγονός, και θα τον σκέφτεται τόσο έντονα, που το όνομά του μπορεί να πετάγεται σε ό,τι είδους συζήτηση μπορείς να φανταστείς! Προσοχή λοιπόν στο άσχετο “namedropping”. Ίσως αξίζει να το ψάξεις περαιτέρω.

9. Θέλει να ξέρει ακριβώς το πρόγραμμά σου
Η στάση της αυτή θα υποκινείται όχι από αγνό ενδιαφέρον για σένα, αλλά από αγνό ενδιαφέρον για να καλύψει τα νώτα της. Τι διαφορά θα της κάνει αν θα γυρίσεις από τη δουλειά στις 17.00 ή στις 18.00; Γιατί ξαφνικά τη νοιάζει αν θα πας για μπάσκετ και πως τον τελευταίο καιρό ξέρει απ’ έξω και ανακατωτά πότε παίζει η ομάδα σου; Γιατί σε ρωτάει τι ώρα σκοπεύεις να πέσεις για ύπνο; Έχεις αναρωτηθεί ποτέ σου; Όλα αυτά έχω να σου πω πως τη βοηθάνε, ώστε να βάλει σφήνες μέσα στην ημέρα της τα ραντεβού με τον άλλον, όσο εσύ θα είσαι απασχολημένος με τις δραστηριότητές σου. Μην της διευκολύνεις λοιπόν το έργο και αφυπνίσου!

10. Αναπολεί τον πρώτο καιρό που γνωριστήκατε
Μια νέα ερωτική περιπέτεια της θυμίζει τώρα που βρίσκεται σε μια μακροχρόνια σχέση, πως και με τον άνθρωπο που έχει τόσο καιρό δίπλα της, κάποτε υπήρξαν παθιασμένοι εραστές. Αναπολώντας λοιπόν εκείνον τον παλιό, καλό καιρό, δικαιολογεί κατά κάποιο τρόπο ενδόμυχα τις πράξεις της, κατηγορώντας εσένα που έπαψες να είσαι εκδηλωτικός μαζί της, και έτσι την ανάγκασες να αναζητήσει το ρομάντζο, τον έρωτα, το ειδύλλιο και το πάθος κάπου αλλού. Γι’ αυτό τον λόγο, το «γιατί δεν μου στέλνεις πια μηνύματα;» προκύπτει από το γεγονός πως το κινητό της έχει γεμίσει με μηνύματα από εκείνον.

Το «θυμάσαι τότε που βγαίναμε και πίναμε μέχρι το πρωί;» θα έρθει μετά από μια καταπληκτική έξοδο οινοποσίας μαζί του, η οποία φρέσκαρε για λίγο τη μνήμη της. Και φυσικά, τα παράπονα για ό,τι δεν της κάνεις πια στο κρεβάτι, ίσως είναι όλα όσα την ανάβουν τώρα στο κρεβάτι μαζί του. Θα ήθελε πολύ να της τα έδινες όλα αυτά εσύ, ώστε να μη χρειαζόταν να τα αναζητήσει αλλού. Ή τουλάχιστον αυτά λέει για να ελαφρύνει την συνείδησή της, και να αισθανθεί λιγότερο «καλντεριμιτζού» και ελαφρών ηθών. Συγγνώμη κοπελιά, αλλά δεν συμπεριφέρονται έτσι στα καλά παιδιά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ